top of page

3 Filme super bune cu Shia LaBeouf pe care nu le-ai vazut pana acum!

Shia Saide LaBeouf este un actor, artist si regizor american. L-a jucat pe Louis Stevens in serialul Disney Channel Even Stevens, rol pentru care a primit nominalizari la Young Artist Award in 2001 si 2002 si a castigat un Emmy in 2003.

Si-a facut debutul in film cu ocazia filmului The Christmas Path. Stim ca ti-a placut de el in Transformers, Fury sau in Disturbia - dar celebrul actor, castigator al unui premiu BAFTA are si alte filme extrem de bune dar mai putin mediatizate. Mai jos 3 dintre ele.American Honey (2016) - IMDB 7.0

Aventura, Drama, Romantic


O adolescenta care nu are nimic de pierdut se alatura unei echipe de vanzatori de reviste de calatorie si este prinsa de un val de petreceri, ilegalitati si dragoste salbatica, in timp ce strabate Vestul Mijlociu. Film nominalizat la un premiu BAFTA.


Lawless (2012) - IMDB 7.2

Biografic, Crima, Drama


Film bazat pe o poveste adevarata - un film pe care am putea sa-l revedem nelimitat, un film cu actori excelenti si suspans pe masura. Amplasat in comitatul Franklin, Virginia, un trio de frati care fac contrabanda cu alcool sunt amenintati de un noul serif si de alte autoritati care cauta o marire a profiturilor lor din aceasta activitate ilegala. Un film cu Tom Hardy, Shia LaBeouf si Guy Pierce!


Honey Boy (2019) - IMDB 7.2

Drama


FIlmul vorbeste despre copilaria furtunoasa a unui tanar actor si primii ani de maturitate in timp ce se lupta sa se impace cu tatal sau si sa se ocupe de sanatatea sa mintala.


BONUS: Holes (2003) - IMDB 7.0

Aventura, Comedie, Drama


Un baiat condamnat pe nedrept este trimis intr-un lagar de detentie brutal in desert, unde primeste ordin de a sapa gropi dintr-un motiv misterios.


Citeste si:

5.283 afișări0 comentarii

Коментари


Film sau Serial?

bottom of page