top of page

5 filme de vazut la TV in acest weekend! (22-24 Septembrie 2023)

Avem si in acest weekend niste super filme la TV, daca nu ai chef sa cauti neincetat cel mai bun film pe Netflix, HBO Max, etc. Asadar, mai jos regaseste 5 recomandari de super filme, pentru vineri, sambata si duminica. Sa incepem.


Vineri: In The Heights (2021) - IMDB 7.3

20:00, Film Now

Romantic, Drama, Muzical


O versiune cinematografica a musicalului de pe Broadway in care Usnavi, un simpatic proprietar de bodega din New York, economiseste fiecare ban in fiecare zi, in timp ce isi imagineaza si canta despre o viata mai buna.


Vineri: The International (2009) - IMDB 6.5

22:00, TV1000

Actiune, Crima


Un agent Interpol incearca sa demaste rolul unei institutii financiare importante intr-un circuit international de trafic de arme. Un film in care Clive Owen face un rol exceptional.


Sambata: Meet Joe Black (1998) - IMDB 7.2

20:30, Pro Cinema

SF, Drama, Mister


Moartea ia forma unui tanar ucis intr-un accident si ii cere unui magnat al mass-media sa ii fie ghid pentru a-l invata despre viata pe Pamant si, in acest proces, se indragosteste de fiica acestuia.


Sambata: Judas and the Black Messiah (2021) - IMDB 7.4

23:30, Film Now

Biografic, Drama


Fiindu-i oferit un acord de pledoarie de catre FBI, William O'Neal se infiltreaza in partidul Pantera Neagra pentru a aduna informatii despre presedintele Fred Hampton. Un film care a castigat 2 premii Oscar.


Duminica: Dune (2021) - IMDB 8.0

20:00, Film Now

SF, Drama


O familie nobila este implicata intr-un razboi pentru controlul asupra celui mai valoros bun al galaxiei, in timp ce mostenitorul ei este tulburat de viziunile unui viitor intunecat. Filmul a castigat 6 premii Oscar.


5.603 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page