top of page

Acesta este probabil unul dintre cele mai bune seriale Netflix despre mafie produse vreodata!

"Narcos" este un serial de televiziune american lansat in anul 2015, creat si produs de Chris Brancato, Carlo Bernard si Doug Miro. Acesta exploreaza istoria traficului de droguri din Columbia si lupta impotriva cartelului Medellin condus de faimosul traficant de droguri Pablo Escobar.

Povestea serialului este prezentata prin intermediul punctelor de vedere ale DEA (Drug Enforcement Administration) si a autoritatilor columbiene, care lupta impotriva cartelului Medellin si a liderului sau, Pablo Escobar (interpretat de Wagner Moura). Serialul il urmareste pe agentul DEA Steve Murphy (interpretat de Boyd Holbrook), care ajunge in Columbia impreuna cu sotia sa, Connie (Joanna Christie), pentru a se alatura luptei impotriva drogurilor.

Pe parcursul celor trei sezoane, "Narcos" ne ofera o privire profunda in lumea traficantilor de droguri din Columbia si impactul acestora asupra societatii. Serialul ne arata cum cartelul Medellin a reusit sa controleze majoritatea traficului de droguri catre Statele Unite si Europa, datorita abilitatilor lui Escobar de a corupe politicieni si ofiteri guvernamentali.


Performante actoricesti excelente


Performantele actorilor sunt remarcabile, in special cea a lui Wagner Moura, care ofera o interpretare exceptionala a lui Pablo Escobar, dezvaluind laturile sale umane si vulnerabile, dar si cele periculoase si violente. Holbrook si Christie ofera de asemenea prestatii bune, oferind un contrast interesant intre viata personala si lupta impotriva traficului de droguri.

Serialul "Narcos" este o combinatie interesanta de fapte reale si fictiune, care ne ofera o privire captivanta in lumea subterana a traficului de droguri din Columbia. In plus, serialul este regizat in mod excelent, cu imagini frumoase ale peisajelor columbiene si o coloana sonora excelenta, care adauga o atmosfera tensionata si plina de suspans.


Serialul este disponibil pe Netflix!


"Narcos" este un serial excelent, care ne arata impactul negativ pe care traficul de droguri il poate avea asupra societatii si cum autoritatile lupta pentru a stopa aceasta problema. Performantele actoricești remarcabile, povestea bine structurata si regia excelenta fac din "Narcos" un must-watch pentru iubitorii de seriale cu actiune si suspans.


15.671 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page