top of page

Acestea sunt probabil cele mai bune 5 seriale disponibile pe Skyshowtime! Care-i preferatul tau?

SkyShowtime este un serviciu de streaming nou la noi in tara care iti ofera (sau cel putin asa pretind ei) cele mai bune programe de divertisment, cele mai asteptate blockbustere si seriale in exclusivitate. Daca nu stii ce este Skyshowtime si cat costa, te invitam sa citesti si urmatorul articol:Altfel, putem continua cu 5 seriale super bune pe care vi recomandam cu drag, disponibile pe platforma de streaming Skyshowtime. Sa incepem.


Halo (2022 - ) - IMDB 7.1

Actiune, Aventura, SF


Extraterestrii ameninta existenta umana intr-o confruntare epica din secolul al 26-lea. Cine a jucat jocul, deja stie. Cine nu, trebuie neaparat sa vizioneze acest serial.


Yellowstone (2018 - 2023) - IMDB 8.7

Drama, Western


O familie de fermieri din Montana se confrunta cu inamici care le invadeaza pamanturile. O poveste cel putin atipica. Un serial extraordinar, cu Kevin Costner in rol principal.


Tulsa King (2022 - ) - IMDB 8.1

Drama, Crima


Dupa eliberarea sa din inchisoare, capoul mafiei Dwight „Generalul” Manfredi este exilat in orasul Tulsa, Oklahoma, unde construieste un nou imperiu criminal cu un grup de personaje cel putin dubioase. Un serial in care descoperi un Silvester Stallone bun, foarte bun.


Mayor of Kinstown (2021 - ) - IMDB 8.2

Drama, Crima, Thriller


Familia McLusky debordeaza de oameni influenti si periculosi care exploateaza teme ale rasismului, coruptiei si inegalitatii in orasul Kingstown, Michigan. Un serial cu Jeremy Renner in rol principal.


Gangs of London (2020 - ) - IMDB 8.1

Actiune, Crima, Drama


Serialul spune povestea Londrei sfasiata de luptele turbulente pentru putere ale bandelor sale internationale si de vidul de putere brusc creat atunci cand seful celei mai puternice familii criminale din Londra este asasinat.Citeste si:4.052 afișări0 comentarii

Comentarios


Film sau Serial?

bottom of page