top of page

Ai chef sa razi? Top 3 filme de comedie pe care sa le vezi cu prietenii!

Se spune că rasul este cel mai bun medicament. Este dovedit stiintific faptul ca rasul scade hormonii de stres si creste celulele imunitare si anticorpii care lupta impotriva infectiilor. Asa ca, uneori, trebuie doar suni cativa prieteni/prietene, sa pui niste pop-corn la facut si sa va relaxati impreuna cu niste filme de comedie la care sa radeti copios.


In acest sens, am pregatit mai jos un top scurt, de 3 filme de comedie care va va face cu siguranta alegerea mai usoara.


1. Bridesmaids (2011) - IMDB 6.8


Concurenta dintre doua domnisoare de onoare, care va determina la final cine este cea mai buna prietena a miresei, ameninta sa distruga viata unui patiser somer. Imaginati-va un fel de Hangover cu femei - veti rade copios, cu siguranta.

Un film care a fost nominalizat la 2 premii Oscar si unul dintre putinele filme cu nunti la care am ras atat de tare.


2. Meet The Parents (2000) - IMDB 7.0


Asistentul Greg Focker se intalneste cu parintii iubitei sale inainte de a o cere in casatorie, dar tatal ei suspicios este cel mai rau cosmar al oricarei intalniri. O comedie de situatie la care vei rade cu lacrimi. Cu Ben Stiller si Robert DeNiro.


3. Superbad (2007) - IMDB 7.6


Doi absolventi de liceu dependenti unul de celalalt sunt fortati de imprejurari sa faca fata anxietatii de separare, dupa ce planul lor de a organiza o petrecere nu merge chiar atat de bine pe cat si-au imaginat.


Vizionare placuta!

3.697 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page