top of page

Cele mai bune filme difuzate la TV in noaptea de Revelion!

Daca si tu esti ca noi, si preferi sa dai o petrecere de Revelion pe o noapte in care sa stai cuibarit si sa te uiti la filme si seriale incontinuu, atunci ai nimerit unde trebuie. Sfarsitul de an este aproape, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne oprim din vizionat - am pregatit mai jos un top de cele mai bune filme ce vor fi difuzate la televizor in noaptea de 31.12.2022. Haideti sa vedem despre ce este vorba!



Life of Pi (2012) - IMDB 7.9

Film Now, 20:00


Aventura, Drama, Fantezie


Castigator al 4 premii Oscar, filmul spune povestea unui tanar care este aruncat intr-o calatorie epica de aventura si descoperire, pe mare. Pe parcursul acestei calatorii, el formeaza o legatura neasteptata cu un alt supravietuitor: un infricosator tigru Bengal.


Filantropica (2002) - IMDB 8.4

Pro Cinema, 20:30


Comedie, Drama


Ovidiu, un profesor de liceu care cauta sa faca un ban in plus, gaseste o modalitate inedita de a castiga bani foarte usor. Un film regizat de Nae Caranfil care ii are in rol principal pe genialii Mircea Diaconu si Gheorghe Dinica.


L.A. Confidential (1997) - IMDB 8.2

TV1000, 22:00


Crima, Mister, Drama


Filmul a castigat 2 premii Oscar si ii are in distributie pe Kevin Spacey, Russel Crowe si Guy Pierce. Pe masura ce coruptia creste in Los Angelesul anilor 1950, trei politisti investigheaza o serie de crime cu propriul lor simt de justitie.


The Hangover (2009) - IMDB 7.7

Pro Cinema, 23:00


Comedie


Trei prieteni se trezesc la o petrecere a burlacilor din Las Vegas, fara amintiri despre noaptea precedenta si despre prietenul lor, burlacul disparut. Vor rascoli prin tot orasul, dar oase isi vor gasi prietenul inainte de nunta lui?


La La Land (2016) - IMDB 8.0

Film Now, 00:00


Comedie, Muzical


Filmul a castigat 6 premii Oscar si ii are in distributie pe Ryan Gosling si Emma Stone. In timp ce incearca sa isi dezvolte carierele in Los Angeles, un pianist si o actrita se indragostesc. Restul trebuie sa vedeti cu ochii vostri - recomandam acest film chiar daca nu sunteti fani ai genului muzical.


Sicario (2015) - IMDB 7.6

Film Now, 02:10


Actiune, Drama, Crima


Un agent al FBI este inrolat de o grupare de lucru guvernamentala pentru a ajuta la escaladarea razboiului impotriva drogurilor in zona de granita dintre SUA si Mexic. Film nominalizat la 3 premii Oscar, cu Emily Blunt, Josh Brolin si Benicio del Toro.


1.577 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page