top of page

Cele mai bune filme Science Fiction disponibile pe Netflix!

Asa cum am creat un top de filme SF disponibile pe HBO si HBO Max, a venit momentul sa va prezentam si topul celor mai bune filme in care realitatea este distorsionata, disponibile pe Netflix de aceasta data. Sa incepem.


Mirage (2018) - IMDB 7.4

Drama, Mister


Doua furtuni la diferenta de 25 de ani. O femeie ucisa. Doar 72 de ore pentru a descoperi adevarul. Un film cu un final la care nu te vei astepta.


Star Trek Beyond (2016) - IMDB 7.0

Actiune, Science Fiction


Echipajul USS Enterprise exploreaza cele mai indepartate parti ale spatiului, unde intalnesc un nou inamic nemilos, care ii pune la incercare atat pe ei cat si tot ceea ce reprezinta Federatia. Film nominalizat la Oscar.


In The Shadow of The Moon (2019) - IMDB 6.2

Actiune, Crima, Mister


Un film excelent, un thriller psihologic fantastic - nu te lua dupa nota, vizioneaza-l cu incredere, ti-l recomandam cu drag. Un ofiter de politie din Philadelphia se lupta cu o obsesie de-a lungul vietii: sa dea de urma unui criminal in serie misterios ale carui crime sfideaza orice explicatie.


(eliminat intre timp din grila Netflix) Elysium (2013) - IMDB 6.6

Actiune, Drama, SF


In anul 2154, cei foarte bogati traiesc pe o statie spatiala creata de om, in timp ce restul populatiei locuieste pe un Pământ ruinat. Un barbat isi asuma o misiune care ar putea aduce egalitate intre cele doua lumi. Cu Matt Damon si Jodie Foster.


Spiderhead (2022) - IMDB 5.4

Actiune, Crima, Drama


In viitorul apropiat, condamnatilor li se ofera sansa de a se oferi voluntari ca subiecti medicali pentru a-si scurta pedeapsa. Un astfel de subiect pentru un nou medicament capabil sa genereze sentimente de dragoste incepe sa puna sub semnul intrebarii realitatea emotiilor sale. Cu Chris Hemsworth (Thor, Avengers) si Miles Teller (Whiplash, Divergent) in rolurile principale.


The Platform (2019) - IMDB 7.0

Horror, Thriller, Sci-Fi


O inchisoare verticala cu o celula pe nivel. Doua persoane pe celula. O singura platforma cu alimente si doua minute pe zi pentru hranire. Unul dintre cele mai bune filme despre supravietuire din ultimii 10 ani. Atentie: filmul nu este pentru cei slabi de inger!


(eliminat intre timp din grila Netflix) Men in Black (1997) - IMDB 7.3

Actiune, Aventura, Comedie


Un ofiter de politie se alatura unei organizatii secrete care controleaza si monitorizeaza interactiunile extraterestre de pe Pamant. Un film must see. Cu Will Smith si Tommy Lee Jones.


Okja (2017) - IMDB 7.3

Actiune, Aventura, Drama


O fata tanara riscă totul pentru a impiedica o companie multinationala foarte puternica sa-i rapeasca cea mai buna prietena - un animal fascinant pe nume Okja. Cu Tilda Swinton in rol principal.


I Am Mother (2019) - IMDB 6.7

Drama, Mister, SF


In urma disparitiei omenirii, o adolescenta este crescuta de un robot conceput sa repopuleze pamantul. Dar legatura lor unica este amenintata cand o persoana necunoscuta soseste cu vesti alarmante.


Tau (2018) - IMDB 5.8

Thriller, SF


Nu va luati dupa nota IMDB, nu-l recomandam daca nu era un film cel putin bun. O femeie este tinuta captiva de un om de stiinta misterios intr-o casa inteligenta futurista, sperand sa evadeze rationand cu inteligenta artificiala care controleaza casa.


The Adam Project (2022) - IMDB 6.7

Actiune, Aventura, Comedie


Dupa ce a aterizat accidental in 2022, pilotul calator in timp Adam Reed, face echipa cu eul sau de 12 ani pentru o misiune de salvare a viitorului. Un film dragut, perfect pentru o seara linistita de duminica.


Citeste si:


25.243 afișări0 comentarii

Commentaires


Film sau Serial?

bottom of page