top of page

Cum descarci filme si seriale Netflix pe telefon, laptop sau tableta?

Daca si tu vrei sa te uiti la serialele sau filmele tale preferate in avion, in tren spre munte (fara sa folosesti date mobile) sau in orice loc in care nu ai internet (sau nu vrei sa-ti consumi datele mobile), atunci acest mini-ghid te va ajuta sa faci asta.


1. Evident, trebuie sa ai abonament Netflix activ


Pentru a putea descarca filmele si serialele tale preferate, va trebui sa ai abonament (cont) de Netflix activ.


2. Trebuie sa ai instalata aplicatia Netflix


Indiferent de dispozitivul pe care vrei sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat, primul pas este sa instalezi aplicatia Netflix. Vezi mai jos cum:


a. Pentru tableta: acceseaza acest link, descarca si instaleaza aplicatia

b. Pentru telefoane Android (majoritatea telefoanelor in afara de Iphone): acceseaza acest link, descarca si instaleaza aplicatia

c. Pentru telefoane Iphone: acceseaza acest link, descarca si instaleaza aplicatia

d. Pentru laptop: acceseaza acest link, descarca si instaleaza aplicatia


3. Gaseste filmul sau serialul preferat si descarca-l!


Logheaza-te (autentifica-te) in cont cu userul si parola ta si cauta filmul sau serialul pe care vrei sa-l descarci. Apasa pe el si vei vedea iconita de descarcare pe care trebuie sa faci click pentru a incepe sa descarci. Vezi mai jos imaginile care te vor ajuta cu siguranta.


EXEMPLU 1: Ne-am autentificat pe aplicatie pe laptop si am cautat serialul Sherlock. Putem descarca fiecare episod in parte (din orice sezon) facand click pe iconita de descarcare (incercuite cu rosu in captura de mai jos).

Exemplul 2: Ne-am autentificat pe aplicatia de mobil si am cautat spre descarcare filmul "Bad Boys For Life"

IMPORTANT:Nu toate filmele si serialele sunt disponibile pentru a fi descarcate, insa majoritatea (si cele mai misto) sunt.Unde gasesti filmele si serialele deja descarcate pentru a le putea viziona oriunde?


A. Pe laptop:


B. Pe telefon:


Citeste si:


663 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page