top of page

E aici: Jason Momoa apare in noul trailer Fast X! Vezi aici videoclipul filmului Fast & Furious 10!

Data de lansare Fast and Furious 10 se apropie cu pasi repezi, aducandu-l pe Vin Diesel si compania inapoi pe marele ecran intr-un nou film de actiune. Franciza de filme Fast & Furious continua sa devina din ce in ce mai mare, iar acum este pe cale sa ajunga in stratosfera.


Dupa ce au ajuns pana pe orbita in Fast 9, Dom Toretto si echipajul sau arata zero semne de incetinire pe masura ce ne indreptam catre cea de-a zecea editie principala a seriei.


Cand apare Fast and Furious 10?


Din informatiile oficiale prezentate pe IMDB si diverse site-uri de stiri, Fast and Furious 10 va aparea in cinematografe pe 19 mai 2023. Acest lucru se intampla dupa mai multe intarzieri din cauza pandemiei Covid-19. La inceput, continuarea a fost programata pentru 2 aprilie 2021, care a devenit apoi data de lansare a lui Fast 9. Fast and Furious 10 s-a mutat in februarie 2023, inainte de a fi impins in aprilie 2023 si, in sfarsit, aceasta data in mai 2023.



Vezi aici noul trailer cu Jason Momoa!


Jason Momoa (Aquaman) apare prima data in franciza de filme, in rolul raufacatorului razbunator. Nu va spunem mai multe, va lasam sa descoperiti voi din trailerul de mai jos!



485 afișări0 comentarii

Bình luận


Film sau Serial?

bottom of page