top of page

Esti fan seriale de groaza? Top seriale horror pe care trebuie sa le vezi acum!

Sperieturi, povesti inspaimantatoare si o atmosfera pe masura. Daca si tu esti fanul genului horror, atunci ai nimerit unde trebuie. Inchide laptopul, pregateste floricelele si trage patura aia groasa pe tine (sa ai unde sa te ascunzi la scenele scary), pentru ca am revenit cu cele mai bune seriale horror - partea II!


Daca nu ai vazut inca prima parte, o poti face aici:


Midnight Mass (2021) - IMDB 7.7


Horror, Drama, Fantezie


O comunitate insulara izolata se confrunta cu evenimente miraculoase - si prevestiri inspaimantatoare - dupa sosirea unui preot misterios si carismatic. Serial nominalizat pentru un premiu Emmy.


What We Do in The Shadows (2019 - ) - IMDB 8.6


Horror, Comedie, Fantezie


Serialul relateaza viața de zi cu zi (sau mai degraba de noapte) a patru vampiri care au trait impreuna in Staten Island de peste un secol. Castigator al unui premiu Emmy!


True Detective (2014 - 2019) - IMDB 8.9


Horror, Crima, Mister


3 sezoane, Colin Farrel, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Mahershala Ali (din Green Book - castigator Oscar in 2018) si muuulti alti. Doar pentru atat si merita sa te uiti. Povestile sunt sezoniere, dar extraordinare si te vor soca cu siguranta!


Hannibal (2013 - 2015) - IMDB 8.5


Horror, Crima, Drama


Serialul exploreaza relatia timpurie dintre renumitul psihiatru Hannibal Lecter si un tanar criminalist al FBI, care este bantuit de capacitatea sa de a empatiza cu ucigasii in serie.


Penny Dreadful (2014 - 2016) - IMDB 8.2


Horror, Drama, Fantezie


Serial nominalizat la 13 premii Emmy! Exploratorul Sir Malcolm Murray, pistolarul american Ethan Chandler, omul de stiinta Victor Frankenstein si mediumul Vanessa Ives se unesc pentru a combate amenintarile supranaturale in Londra victoriana.


The Walking Dead (2010 - 2022) - IMDB 8.1


Horror, Drama, Thriller


Exista cineva care nu a auzit inca de serialul asta? Castigator al 2 premii Emmy, serialul spune povestea adjunctului de serif Rick Grimes care se trezeste din coma pentru a afla ca lumea este in apocalipsa si devine liderul unui grup de supravietuitori pe care trebuie sa ii tina in viata.


American Horror Story (2011 - ) - IMDB 8.0


Horror, Sci-Fi, Thriller


Castigator al 16 premii Emmy si al altor 128 de premii cinematografice! Povestile sunt, dupa cum urmeaza (nu va faceti griji ca scriem despre ce este vorba in fiecare dintre sezoane, nu o sa va asteptati la ce urmeaza): Primul sezon este despre o casa bantuita si despre familia care s-a mutat in ea. Al doilea sezon se concentreaza pe un azil de nebuni si spune povestea unui barbat care este acuzat pe nedrept ca a ucis mai multe femei, inclusiv pe sotia sa. Al treilea sezon spune povestea unui cuib de vrajitoare care trebuie sa determine cine este noua lor regina.

Vizionare placuta!




3.657 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page