top of page

Filme 2023: Top 8 filme super bune dar mai putin cunoscute, aparute in 2023! Tu le-ai vazut?

Urmare analizei cinematografice a anului 2023, vom examina un set de filme mai putin cunoscute, dar de calibru remarcabil. Aceste productii au trecut sub radarul mass media, dar merita atentia noastra pentru excelenta lor în regie, scenariu sau interpretare. Haideti sa le descoperim impreuna!




Paradise (2023) - IMDB 6.3

Actiune, SF, Thriller


După ce soția lui este forțată să renunțe la 40 de ani din viață ca plată a unei datorii de asigurare, un bărbat caută cu disperare o modalitate de a-i recupera.


Society of The Snow (2023) - IMDB 7.9

Actiune, Drama, Istoric


Avionul unei echipe de rugby se prăbușește in muntii Anzi. Puținii pasageri care supraviețuiesc accidentului se găsesc într-unul dintre cele mai dificile medii din lume pentru a supraviețui. Un film superb, dupa o poveste adevarata.



The Holdovers (2023) - IMDB 8.0

Comedie, Drama


Un profesor de istorie putin "nebun" de la o școală pregătitoare este forțat să rămână în campus în timpul vacanțelor cu un elev cu probleme care nu are unde să meargă.


AKA (2023) - IMDB 6.6

Actiune, Crima, Drama


Un agent de operațiuni speciale își găsește moralitatea pusă la încercare atunci când se infiltrează într-un sindicat al crimei și se leagă în mod neașteptat de tânărul fiu al șefului.



Sisu (2023) - IMDB 6.9

Actiune, Razboi


Când un fost soldat care descoperă aur în sălbăticia Laponiei încearcă să ia prada în oraș, soldații naziști conduși de un ofițer SS brutal îl confrunta.


Luther: The Fallen Sun (2023) - IMDB 6.4

Crima, Mister


Detectivul strălucit, dar dezamăgit, John Luther iese din închisoare pentru a vâna un criminal în serie sadic care terorizează Londra.



Forgotten Love (2023) - IMDB 7.5

Drama, Romantic


Un profesor chirurg, odinioară respectat, Rafal Wilczur, care și-a pierdut familia și memoria, are șansa de a se mântui atunci când reia legătura cu cineva din trecutul său, care îl poate ajuta să găsească răspunsurile de care are nevoie.

Un film exceptional, unul dintre cele mai bune filme din acest an. Este remake la celebrul "Vraciul".


Concrete Utopia (2023) - IMDB 6.7

Actiune, Aventura, Drama


Supraviețuitorii unui cutremur masiv se luptă pentru o nouă viață în Seul. Un super film despre supravietuire.









filme 2023, filme bune 2023, filme bune, top filme, top filme 2023, filme mai putin cunoscute, filme actiune 2023, filme drama 2023, filme aventura 2023, filme romantice 2023, filme crima 2023, filme thriller 2023

Comments


Film sau Serial?

bottom of page