top of page

Filme bune 2023: Top 5 filme de crima mai putin cunoscute pe care trebuie sa le vezi acum!

In lumea cinematografiei, crimele si misterul au intotdeauna fascinat publicul, iar anul 2023 aduce in prim-plan o selectie de filme de crima care merita cu siguranta atentia ta. In acest articol, vom explora universul intunecat si captivant al celor mai bune cinci filme de crima lansate in acest an, productii care, desi mai putin cunoscute publicului larg, se disting prin povesti intrigante, interpretari remarcabile si regie indrazneata.




Anatomy of a Fall (2023) - IMDB 7.9

Crima, Drama, Thriller


O femeie este suspectata de omorul sotului ei, iar fiul lor orb se confrunta cu o dilema morala in calitate de martor principal. Un film excelent pe care nu trebuie sa-l ratati!




Sound of Freedom (2023) - IMDB 7.7

Crima, Drama, Biografie


Filmul spune incredibila poveste adevarata a unui fost agent guvernamental transformat intr-un adevarat vigilante care se angajeaza intr-o misiune periculoasa pentru a salva sute de copii de traficanti.





The Bikeriders (2023) - IMDB 7.6

Crima, Drama


Filmul urmareste ascensiunea unui club de motociclisti din Midwest prin vietile membrilor sai. Cu Tom Hardy in rol principal.




Bring Him to Me (2023) - IMDB 7.4

Crima, Thriller


Sub ordinul unui nemilos lider al crimei, un sofer trebuie sa lupte cu constiinta sa si sa conduca un membru al echipei catre o executie. Urmeaza o calatorie lunga si terifianta.





Autobiography (2023) - IMDB 7.3

Crima, Mister, Thriller


Un tanar lucreaza ca paznic intr-o vila pustie. Atunci cand proprietarul revine pentru a incepe campania sa electorala pentru functia de primar, tanarul dezvolta o legatura cu el si il apara cand campania sa este vandalizata, declansand astfel o serie de evenimente violente.




filme bune, filme bune 2023, filme 2023, cele mai bune filme 2023, top filme 2023, filme noi 2023, cele mai bune filme de actiune 2023, ce filme vedem, ce film vedem




5.101 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page