top of page

Filme bune 2023: Un super film thriller disponibil pe Netflix! Tu l-ai vazut?

Desi nu este un film de actiune tipic, "The Killer" este o productie de exceptie, care prezinta o tensiune excelenta pe toata durata sa. Un film in care regizorul David Fincher a plasat multe intelesuri ascunse, unele extrem de subtile.





Povestea filmului


Dupa o greseala extrem de grava in timpul unei misiuni, un asasin isi da seama ca asupra capului lui este pusa o recompensa.



Actiunea relativ lenta a filmului "The Killer", concentrata in mod special pe propria sa supravieuire, il duce pe Michael Fassbender (The Killer) de la Paris in Republica Dominicana si apoi la New Orleans. Aproape tipic pentru Michael Fassbender, mimica miscarilor fetei si a corpului dezvaluie multe din emotiile pe care The Killer le traverseaza pe parcursul filmului - o prestatie excelenta de altfel.





Regizat de celebrul David Fincher


Tilda Swinton face si ea un rol secundar excelent, aducand o nota de mister si periculozitate actiunii filmului, in pielea personajului The Expert. Regizorul David Fincher a realizat un nou film excelent (sa ne amintim Se7en, Gone Girl, Zodiac, etc), reusind sa transpuna foarte bine tensiunea si trairile asasinului in lupta pentru supravietuire.



Filmul este regizat intr-un stil noir, destul de brutal si sangeros, astfel ca nu este tocmai potrivit sub persoanele sub 16 ani (este rated "R" conform standardului american).




Nu vrem sa dezvaluim prea multe in acest articol, dar va recomandam cu drag "The Killer". Asa cum am mai scris, nu este un film tipic de actiune - regizorul a mizat mai mult pe un film de suspans, mister si tensiune la cote maxime.


Vizionare placuta!

2.756 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page