top of page

Recomandare: Film crima din 2019, nominalizat la 10 premii Oscar, disponibil pe Netflix!

The Irishman, un film lansat in 2019, ne aduce o poveste impresionanta, cu actori talentati in rolurile principale. Acest lungmetraj, regizat de Martin Scorsese, exploreaza lumea crimei organizate si a mafiei italiene din perspectiva unui veteran de razboi numit Frank Sheeran, jucat de Robert De Niro.

Alaturi de De Niro, alte doua legende ale cinematografiei, Al Pacino si Joe Pesci, completeaza distributia de exceptie. Al Pacino il interpreteaza pe Jimmy Hoffa, liderul sindical care a avut legaturi complicate cu lumea interlopa, in timp ce Joe Pesci aduce un personaj subtil si infricosator, Russell Bufalino, un sef al mafiei.

Filmul ne ofera o privire profunda in lumea crima organizate si a politicii, prezentand povestea complexa a lui Frank Sheeran, care ajunge sa devina asasinul personal al lui Hoffa. The Irishman aduce in prim-plan interpretari magistrale si un scenariu captivant, iar regia lui Martin Scorsese ne poarta intr-o calatorie fascinanta prin trecutul intunecat al Americii.

Cu un buget generos si o echipa de actori de exceptie, filmul este un tribut adus epocii de aur a cinematografiei si, in mod special, talentului lui Robert De Niro, Al Pacino si Joe Pesci. The Irishman reprezinta o piesa de arta cinematografica ce merita sa fie explorata de orice iubitor al filmului.








12.546 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page