top of page

Recomandare serial: The Snow Girl - cand apare, trailer si unde-l vom putea vedea?

The Snow Girl, bazat pe un roman de succes, este unul dintre cele mai asteptate seriale din 2023. Iata mai jos tot ce trebuie sa stiti despre el: cand apare, trailerul si unde-l vom putea vedea!

"Fata de zapada" (La Chica de Nieve), este o serie limitata adaptata dupa cel mai bine vandut roman al lui Javier Castilo si este una dintre cele mai asteptate productii din 2023. Cartea originală, este una dintre cele mai populare romane din Spania, vandute in peste un milion de exemplare. Cu succesul romanului atingand noi culmi in fiecare zi, nu este surprinzator ca acesta a primit si adaptarea video.


Care este povestea din spatele titlului?


Amaya Martin, o tanara dintr-o familie iubitoare, participa la evenimentul magic al anului, parada celor trei magi. Familia, pe de alta parte, nu si-a imaginat niciodata ca se va confrunta cu ceea ce urmeaza, un cosmar provocat de disparitia fetei in multime, in timpul sarbatorii. Miren, o jurnalista, incepe investigatia asupra disparitiei Amayai in paralel cu inspectorul Millan.


Cand apare "The Snow Girl"?


Serialul este programat sa apara pe 27 Ianuarie si va fi difuzat in exclusivitate pe Netflix. Este binecunoscut faptul ca spaniolii sunt foarte priceputi la filme cu crime / thriller astfel ca ne asteptam ca aceasta serie limitata sa nu dezamageasca si il super asteptam!


Vezi aici trailerul!


Citeste si:
313 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


Film sau Serial?

bottom of page