top of page

Recomandare: trebuie sa vezi acest super film de actiune mai putin cunoscut, cu Paul Walker!

"Running Scared" este un film de actiune / crima din 2006, regizat de Wayne Kramer care ii are in rolurile principale pe Paul Walker, Cameron Bright si Vera Farmiga. Filmul urmareste povestea lui Joey Gazelle (interpretat de Paul Walker), un mafiot care incearca sa scape de la locul unei crime, ascunzand arma folosita intr-o locatie secreta.

Insa lucrurile se complica atunci cand arma este descoperita de un vecin de-al lui Joey, un copil de 10 ani pe nume Oleg (interpretat de Cameron Bright). Joey trebuie acum sa recupereze arma inainte ca aceasta sa fie folosita impotriva sa sau impotriva familiei sale.


Paul Walker face unul dintre cele mai bune roluri ale sale!


Filmul este plin de scene de actiune spectaculoase si pline de adrenalina, iar interpretarea lui Paul Walker este una dintre cele mai bune ale sale. In plus, chimia dintre el si Vera Farmiga, este una care adauga adancime si tensiune filmului.


Un film cu un stil vizual de tip noir


"Running Scared" este, de asemenea, remarcabil prin cinematografia sa. Culorile puternice si stilul vizual de tip "noir" adauga o senzatie de mister si pericol filmului. Muzica, care variaza de la rock la rap sau muzica clasica, este, de asemenea, bine aleasa si adauga la intensitatea generala a filmului. Pe langa actiunea sa intensa si efectele sale vizuale, "Running Scared" abordeaza, de asemenea, teme importante precum coruptia politiei si violenta domestica. Filmul reuseste sa imbine aceste teme intr-un mod captivant si convingator.


Un film pe care trebuie sa-l vedeti!


In concluzie, "Running Scared" este un film de actiune si suspans super bun, cu interpretari remarcabile si un stil vizual puternic. Este un film care te face sa-ti tii respiratia de la inceput pana la sfarsit si care merita cu siguranta vizionat de catre oricine iubeste acest gen de filme.


Citeste si:


4.480 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page