top of page

Recomandare: Un thriller psihologic intunecat din 2023, disponibil pe Netflix!

The Pale Blue Eye este un film thriller psihologic din 2023, regizat de Scott Cooper, cu Christian Bale in rolul principal. Filmul este bazat pe romanul omonim al lui Louis Bayard, care a fost publicat in 2021.

Filmul spune povestea lui Augustus Landor, un detectiv de la New York City Police Department, care este trimis in 1830 pentru a investiga moartea misterioasa a unui cadet de la Academia Militara West Point. Pe masura ce investigatia sa progreseaza, Landor ajunge sa suspecteze ca moartea cadetului este doar inceputul unei serii de crime mai mari.


Interpretarile


Christian Bale este excelent in rolul lui Landor, un detectiv inteligent si tenace, care este hotarat sa rezolve cazul. Bale reuseste sa aduca o complexitate si o nuanta personajului, care este atat de bine scris.

Harry Melling este, de asemenea, impresionant in rolul lui Edgar Allan Poe, un cadet de la West Point care este suspectat de crima. Melling ofera o interpretare tulburatoare a lui Poe, un tanar talentat care se lupta cu proprii sai demoni.


Regia si scenariul


Scott Cooper este un regizor exceptional, capabil sa creeze o atmosfera plina de tensiune. Cooper creeaza o lume intunecata si misterioasa in The Pale Blue Eye, care este perfecta pentru un thriller psihologic.

Scenariul, scris de Cooper si Mark Frost, este bine realizat si captivant. Scenariul se bazeaza pe un roman bine scris si reuseste sa pastreze tensiunea si suspansul pana la final.


Criticile


The Pale Blue Eye a primit recenzii pozitive de la critici. Unii critici au apreciat interpretarea lui Bale, regia lui Cooper si scenariul. The Pale Blue Eye este un thriller psihologic captivant, care este perfect pentru fanii genului. Filmul are o poveste bine scrisa, interpretari excelente si o regie excelenta.

Personal, ne-a placut foarte mult filmul The Pale Blue Eye. Am apreciat povestea complexa si captivanta, interpretarea lui Bale si regia lui Cooper.


7.827 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page