top of page

Seriale 2023: Ti-a placut serialul Casa de Papel (Money Heist)? A aparut continuarea pe Netflix!

Cine nu stie deja de celebrul serial aparut in 2017? Money Heist sau Casa del Papel sau Fabrica de Bani - oricum i-ai spune, reprezinta acelasi lucru: un seriale in care subiectul principal este jefuirea unei banci.

Povestea originala: Opt hoți iau ostatici și se baricadează în Monetăria Regală a Spaniei, încercând să manipuleze poliția pentru a pune în aplicare planul unui geniu al infracțiunilor.


Ei bine, daca ti-a placut acest serial exceptional regizat de Alex Pina, care s-a terminat in 2021, atunci este bine sa stii ca a aparut continuarea!




"Berlin" un serial ce precede "Money Heist"


Serialul spune povestea personajului Berlin (Pedro Alonso), cu mult inainte de evenimentele care se petrec in Money Heist / Casa del Papel, atunci cand acesta si o gasca de experti raufacatori se intalnesc in Paris pentru a planifica unul dintre cele mai mari furturi care au existat vreodata.



Serialul este similar cu Money Heist


Povestea este similara, la nivel de fir narativ cu mult mai celebrul serial Money Heist, inclusiv povestile de dragoste, actiunea putin predictibila, cliseele deja cunoscute de fanii primului serial, etc.

Cu toate acestea este un serial excelent, pe care nu trebuie sa il ratati.



"Berlin" este disponibil pe Netflix


Puteti urmari contoniarea serialului Money Heist pe platforma de streaming Netflix, acolo unde este in acest moment disponibil.




Tags: top seriale, cele mai bune seriale, seriale berlin, serial money heist, la casa del papel, serial fabrica de bani, serial berlin, serial la casa del papel, serial berlin online subtitrat, berlin online subtitrat, seriale 2023, top seriale 2023, cele mai bune seriale 2023


Postări recente

Afișează-le pe toate

Film sau Serial?

bottom of page