top of page

Stranger Things sezonul 5: cand estimam ca apare, trailer si tot ce stim despre el!

Cand apare Stranger Things 5? Realizatorii Matt si Ross Duffer au confirmat acum ca sezonul 5 va reprezenta sfarsitul serialului Netflix. Deci ati citit bine, sezonul 5 va fi ultimul din pacate.


Sezonul 5 va fi si ultimul - vezi ce au declarat fratii Duffer!


Intr-o declaratie referitoare la data de lansare pentru Stranger Things 4, creatorii serialului, fratii Duffer, au declarat: „Acum sapte ani, am planificat intreaga poveste pentru Stranger Things. La momentul respectiv, am prezis ca povestea va dura patru sau cinci sezoane. Serialul s-a dovedit a fi prea vast pentru a fi spus in doar patru sezoane, dar - dupa cum veti vedea, ne indreptam spre final. Sezonul 4 va fi penultimul sezon; sezonul 5 va fi ultimul."


Cand este planificata lansarea sezonului 5 al celebrului serial Netflix si ce mai stim despre acesta?


Sezonul final urmeaza sa intre in productie in Mai 2023, asa ca suntem foarte aproape de a afla care este data de lansare a ultimului sezon. Trei dintre cele patru sezoane anterioare au fost difuzate in vara, asa ca, daca ar fi sa estimam o data de lansare - ar fi intre Mai si Iulie 2024. Aceasta este si cea mai buna presupunere a actorului David Harbour: „Probabil va aparea la jumatatea anului 2024, pe baza istoricului nostru”, a spus el pentru publicatia GQ.


Ce mai stim este ca va avea opt episoade, desi daca va fi sau nu impartit in doua, ca si sezonul 4, este inca de stabilit.


Vezi aici trailerul oficial al sezonului 5!


Citeste si:


1.200 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Film sau Serial?

bottom of page