top of page

Ti-a placut filmul de groaza "IT"? Atunci pregateste-te: apare serialul "Welcome to Derry"!

Bazat pe celebra franciza de film IT, serialul Welcome to Derry spune povestea terifiantului oras din care copiii incep sa dispara deodata. Un grup de copii se confrunta cu cele mai mari temeri ale lor cand intalnesc un clovn ucigas pe nume Pennywise. Serialul revine la evenimentele din 2017 IT: Part One, bazat pe romanul de groaza al lui Stephen King.

sursa foto: fandomwire.com


Welcome To Derry va avea loc in anii 1960, dar exista intotdeauna posibilitatea ca serialul de groaza sa exploreze alte perioade de timp ale istoriei orasului Derry. Daca va fi un serial succes, sezoanele ulterioare ar putea explora zone pe care filmele IT nu le-au atins, deschizand noi posibilitati pentru franciza. Stephen King crede cu siguranta ca mutarea in decenii diferite ar putea crea o poveste cel putin terifianta.


Care este distributia de actori din "Welcome to Derry"?


Realizatorii se vor baza pe un actor de culoare ca si rol principal, care sa interpreteze un om patriot al armatei. Acesta locuieste in Derry in anii 1960, in care viata este grea chiar si fara cosmarul adus de clovnul Pennywise. Este pilot si joaca un rol important in Welcome To Derry. Evident, serialul va contine si un grup de copii precum cel din filmul initial. Dar mai important, a fost confirmata prezenta lui Bill Skarsgard ca Pennywise!


Unde vom putea vedea mult asteptatul serial?


Serialul va putea fi disponibil pentru vizionare pe platforma de streaming HBO Max.


Cand va fi lansat serialul?


Momentan nu exista o data oficiala de lansare, dar productia urmeaza sa inceapa in curand, astfel ca nu vom astepta foarte mult pana vom putea viziona primul episod. Ramaneti alaturi de noi si veti afla primii cand va aparea!


Citeste si:

438 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Film sau Serial?

bottom of page