top of page

Top 3 filme SF care au avut un succes rasunator la box office! Tu le-ai vazut?

In lumea cinematografiei, filmele stiintifico-fantastice au avut intotdeauna un loc special in inimile spectatorilor. De-a lungul anilor, aceste productii au reusit sa imbine elemente de imaginatie, tehnologie si aventura pentru a crea universuri captivante si povesti inedite.

Cu toate acestea, putine filme SF au reusit sa obtina atat de mult succes la box office incat au devenit fenomene culturale si au atras atentia la nivel mondial. In acest articol, va vom prezenta un top de 3 filme cu un succes urias in cinematografe.


Blade Runner 2049 (2017) - IMDB 8.0

SF, Thriller


Ca succesor al filmului clasic "Blade Runner" din 1982, "Blade Runner 2049" continua povestea intr-un mod captivant si vizual impresionant. Regizat de Denis Villeneuve si avandu-l pe Ryan Gosling in rolul principal, filmul exploreaza dileme etice, identitatea si umanitatea intr-un viitor distopic. Cu o cinematografie desavarsita si interpretari remarcabile, "Blade Runner 2049" este o opera cinematografica memorabila in peisajul SF contemporan.


Children of Men (2006) - IMDB 7.9

Actiune, Drama, SF


In 2027, intr-o lume haotica in care femeile au devenit sterile, un fost activist accepta sa ajute la transportul unei femei miraculos insarcinate intr-un loc sigur. Un film exceptional, nominalizat la 3 premii Oscar. Clive Owen este fenomenal in acest film.


Avatar (2009) - IMDB 7.9

Aventura, SF


Un soldat paraplegic trimis pe luna Pandora intr-o misiune unica este prins intre a urma ordinele comandantului si a proteja lumea noua pe care a descoperit-o si o simte ca fiind a sa.1.854 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page