top of page

Top 3 seriale SF exceptionale, mai putin cunoscute, pe care trebuie sa le incepi acum!

Intr-o lume a divertismentului dominata de productii comerciale si blockbustere de televiziune, exista uneori perle ascunse in peisajul serialelor SF care merita cu adevarat atentia ta. Daca esti in cautarea unor experiente de vizionare captivante si inovatoare, departe de lumina reflectoarelor, ai ajuns in locul potrivit. In acest articol, vom dezvalui cele trei seriale SF mai putin cunoscute, dar absolut remarcabile, pe care trebuie sa le incepi acum.


Counterpart (2017-2019) - IMDB 8.0

SF, Thriller


Un angajat nepriceput al Natiunilor Unite descopera ca agentia pentru care lucreaza ascunde o poarta catre o dimensiune paralela aflata intr-un razboi rece cu dimensiunea noastra, si unde el insusi in aceasta lume paralela este un spion de top. Razboiul se incinge treptat, gratie spionilor de pe ambele fronturi. Cu JK Simmons in rol principal!



Severance (2022 - ) - IMDB 8.7

SF, Mister


Mark conduce o echipa de angajati de birou al caror amintiri au fost chirurgical divizate intre viata lor profesionala si cea personala. Atunci cand apare un coleg misterios in afara locului de munca, incepe o calatorie pentru a descoperi adevarul despre locurile lor de munca.



The Expanse (2015-2022) - IMDB 8.5

SF, Mister


Disparitia unei fetei bogate care devenise activista politica, leaga vietile unui detectiv din Ceres, a unui capitan de nava si a unui politician O.N.U. In mijlocul tensiunilor politice dintre Pamant, Marte si Centura de Asteroizi, ei descopera o conspiratie mondiala terifianta.


8.160 afișări0 comentarii

Film sau Serial?

bottom of page