top of page

Top 5 cele mai bune filme SF aparute in 2023 pana acum! (Septembrie)

Anul 2023 a fost un an plin de filme SF incitante, care au captat atentia publicului cu povestile lor tensionate si pline de suspans. In acest articol, vom explora topul celor mai captivante 5 filme SF aparute in 2023, care au reusit sa ofere o experienta cinematografica de neuitat.


65 (2023)

SF, Actiune


Un astronaut aterizeaza fortat pe o planeta misterioasa doar pentru a descoperi ca nu este singur. Cu Adam Driver in rol principal!


Infinity Pool (2023)

Horror, Mister, SF


James si Em Foster se bucura de o vacanta la plaja all-inclusive pe insula La Tolqa, cand un accident fatal dezvaluie subcultura perversa a statiunii de turism, violenta nesabuita si orori supranaturale. Cu Alexander Skarsgard si Mia Goth.


Knock at the Cabin (2023)

Horror, Mister, SF


In timpul vacantei, o fata si parintii ei sunt luati ostatici de straini inarmati care cer familiei sa faca o alegere pentru a evita apocalipsa.



They Cloned Tyrone (2023)

SF, Comedie


They Cloned Tyrone este o comedie SF care cu siguranta te va face sa razi o secunda si sa te stresezi in urmatoarea. Filmul urmareste un trio improbabil care, dupa ce s-a intersectat cu o serie de evenimente ciudate, lucreaza impreuna pentru a dezlega o conspiratie guvernamentala suspecta.


Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)

SF, Comedie, Actiune


Inca zguduit de pierderea lui Gamora, Peter Quill isi aduna echipa pentru a apara universul si unul membru de-al lor - o misiune care ar putea insemna sfarsitul Gardienilor daca nu reuseste.


4.507 afișări0 comentarii

Commentaires


Film sau Serial?

bottom of page