top of page

Top 5 filme de actiune mai putin cunoscute care va vor lasa fara cuvinte!

Cu siguranta ca exista filme de actiune care nu au avut parte de promovare suficienta la momentul lansarii, dar care au devenit ulterior favoritele multor fani ai genului. In aceasta selectie vom explora top 5 filme de actiune mai putin cunoscute, care au devenit cult pentru pasionatii filmelor cu mult suspans!



Dredd (2012)


"Dredd" este o adaptare a benzilor desenate cu acelasi nume, dar care nu a avut parte de un succes rasunator la box office. Filmul se concentreaza pe judecatorul Dredd, interpretat de Karl Urban, si partenera sa, Anderson (Olivia Thirlby), care patruleaza intr-un viitor distopic. "Dredd" a primit laude pentru efectele sale vizuale si actiunea sa intensa, fiind apreciat de multi critici, dar nu a reusit sa atraga suficiente spectatori la cinema.


The Raid: Redemption (2011)


"The Raid: Redemption" este un film de actiune indonezian, scris si regizat de Gareth Evans, care a avut parte de recenzii favorabile din partea criticilor, dar care nu a ajuns la un public larg. Actiunea se desfasoara intr-un bloc de apartamente, unde un grup de politisti trebuie sa lupte impotriva unui cartel de droguri. Filmul a fost laudat pentru coregrafia sa de lupte si pentru intensitatea sa, devenind rapid un film super apreciat printre fanii genului. Pentru noi, acesta este cel mai bun film din acest top.


Equilibrium (2002)


"Equilibrium" este un film science-fiction de actiune care prezinta un viitor in care emotiile umane sunt interzise. Christian Bale interpreteaza un agent de aplicare a legii care incepe sa isi puna la indoiala loialitatea fata de regimul totalitar si incearca sa schimbe lumea in care traieste. Filmul a avut parte de recenzii mixte la momentul lansarii, dar a devenit de atunci unul dintre filmele de cult ale genului.


The Guest (2014)


"The Guest" este un film de actiune si thriller psihologic regizat de Adam Wingard, care a fost comparat cu "Terminator" si "Halloween". In film, Dan Stevens interpreteaza un soldat american care se prezinta la usa unei familii care il primeste cu bratele deschise. Dar odata ce familia incepe sa isi dea seama ca acesta nu este ceea ce pare a fi, lucrurile se complica. "The Guest" a primit laude pentru performance-ul lui Dan Stevens si pentru coloana sonora retro-sintetizata.


Run All Night (2015)


"Run All Night" este un film de actiune si thriller care il are in rolul principal pe Liam Neeson, care interpreteaza un fost mafiot care incearca sa isi protejeze fiul de un lord al drogurilor. Filmul a primit recenzii pozitive, fiind apreciat pentru prestatia lui Liam Neeson, pentru ritmul alert al actiunii si pentru regia lui Jaume Collet-Serra. Cu toate acestea, "Run All Night" nu a reusit sa obtina acelasi nivel de succes ca alte filme cu Neeson, precum "Taken" sau "Non-Stop".

Acestea sunt doar cateva exemple de filme de actiune care nu au avut parte de promovare suficienta la momentul lansarii, dar care au devenit ulterior favoritele multor fani ai genului. Aceste filme demonstreaza ca exista multe optiuni mai putin cunoscute care merita sa fie descoperite.

Este important sa acordam atentie si sa oferim sansa unor filme mai putin cunoscute, pentru a putea descoperi povesti captivante si interpretari remarcabile ale actorilor. Daca sunteti un fan al genului de actiune si va doriti sa explorati ceva diferit, aceste filme ar putea fi exact ceea ce cautati.


20.714 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page