top of page

Top 5 filme SF excelente mai putin populare, pe care trebuie sa le vezi acum!

Genul filmelor SF (Science Fiction) este unul dintre cele mai populare si diverse genuri cinematografice. Aceste filme exploreaza idei si concepte stiintifice, precum si ipoteze imaginare, cum ar fi calatoria in timp, viata extraterestra, universuri paralele sau evolutia tehnologica. In general, filmele SF ofera o perspectiva asupra viitorului si asupra modului in care tehnologia si stiinta pot schimba lumea. Mai jos am pregatit un top de 5 filme SF super bune dar subestimate, pe care trebuie sa le vezi acum!


Dredd (2012) - IMDB 7.1

Actiune, Crima, SF


Intr-un oras violent, futurist, in care politia are autoritatea de a actiona ca judecator, juriu si inclusiv calau, un politist face echipa cu un incepator pentru a elimina o banda care vinde un drog care modifica realitatea, denumit SLO-MO.


Unde il vedem: pe site-urile de filme online


Her (2013) - IMDB 8.0

Drama, Romantic, SF


Intr-un viitor apropiat, un scriitor singuratic dezvolta o relatie stranie cu un sistem de operare conceput pentru a satisface toate nevoile sale. Filmul este castigator al unui premiu Oscar si il are pe Joaquin Phoenix in rol principal, alaturi de Amy Adams si Scarlett Johansson.


Unde il vedem: disponibil pe HBO Max!


Coherence (2013) - IMDB 7.2

Drama, Mister, SF


Lucruri ciudate incep sa se intample atunci cand un grup de prieteni se aduna pentru o cina intr-o seara in care o cometa trece deasupra casei lor. Un film psihologic excelent cu tente thriller, castigator al multor premii cinematografice prestigioase.


Unde il vedem: disponibil pe Prime Video!


Predestination (2014) - IMDB 7.4

Actiune, Drama, SF


Pentru misiunea sa finala, un agent care calatoreste prin timp trebuie sa-l prinda pe singurul criminal pe care l-a tot ratat de-a lungul timpului. Goana se transforma intr-o explorare unica, surprinzatoare a soartei, identitatii si tabuurilor legate de calatoria in timp.


Unde il vedem: disponibil pe HBO Max si pe Netflix!


Edge of Tomorrow (2014) - IMDB 7.9

Actiune, Aventura, SF


Un soldat care se lupta cu extraterestri retraieste aceeasi zi din nou si din nou, ziua reincepand de fiecare data cand acesta este ucis. Un film excelent cu Tom Cruise si Emily Blunt in rolurile principale!


Unde il vedem: disponibil pe site-urile de filme online


12.122 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page