top of page

Top 5 seriale exceptionale de care sa te apuci de Paste!

Cu Pastele la usa, este momentul perfect pentru a ne relaxa, pentru a savura bunatatile traditionale si pentru a urmari un serial captivant. Din acest motiv, am pregatit o lista cu top 5 seriale pe care sa le incepi de Paste.


5. The Crown (2016 - 2023) - IMDB 8.6


Daca esti fan al istoriei si al intrigilor palatului regal, nu trebuie sa ratezi "The Crown". Acest serial istoric urmareste viata reginei Elisabeta a II-a, incepand cu anul in care a urcat pe tron si pana in prezent. Cu o distributie exceptionala si o productie impresionanta, acest serial este o adevarata bijuterie a televiziunii.


4. Stranger Things (2016 - 2024) - IMDB 8.7


Daca esti in cautarea unui serial care sa te tina cu sufletul la gura, "Stranger Things" este alegerea perfecta. Plasat in anii '80, acest serial de mister si SF urmareste aventurile unui grup de copii care incearca sa descopere misterul disparitiei unuiulul dintre prietenii lor.


3. Breaking Bad (2008 - 2013) - IMDB 9.5


Daca vrei sa urmaresti o poveste complexa despre un profesor de chimie care devine producator de droguri, "Breaking Bad" este alegerea perfecta. Acest serial dramatic si incitant a castigat numeroase premii si a devenit unul dintre cele mai iubite seriale ale tuturor timpurilor.


2. Game of Thrones (2011 - 2019) - IMDB 9.2


Daca iti plac povestile epice de fantasy si intrigi politice, "Game of Thrones" este alegerea perfecta pentru tine. Acest serial de mare succes urmareste lupta pentru putere dintre mai multe familii regale dintr-un taram fictiv numit Westeros.


1. Friends (1994 - 2004) - IMDB 8.9


Daca vrei sa urmaresti o comedie clasica care sa iti incante ziua, "Friends" este alegerea perfecta. Acest serial urmareste viata a sase prieteni care traiesc si lucreaza impreuna in New York. Cu replici amuzante si personaje indragite, "Friends" este un serial perfect pentru a te relaxa si a te distra in aceasta perioada de Paste.


4.997 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page