top of page

Top 7 cele mai bune filme de actiune aparute in 2023 pana acum!

Anul 2023 a fost unul bogat in filme de actiune, cu o varietate de titluri care au satisfacut toate gusturile. Iata un top al celor mai bune 7 filme de actiune aparute in acest an. Sa incepem.


1. The Batman


In acest nou film, Batman (Robert Pattinson) investigheaza o serie de crime brutale care il duc pe urmele unui raufacator misterios cunoscut sub numele de Riddler (Paul Dano). Filmul a fost laudat pentru interpretarea lui Pattinson, regia lui Matt Reeves si actiunea captivanta.


2. Top Gun: Maverick


Peste 30 de ani de la evenimentele primului film, Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) revine in actiune pentru a antrena o noua generatie de piloti pentru o misiune periculoasa. Filmul a fost un succes comercial si critic, fiind laudat pentru actiunea spectaculoasa, interpretarea lui Cruise si coloana sonora memorabila.


3. Bullet Train


Filmul urmareste un grup de asasini care se afla intr-un tren de mare viteza din Japonia. Acestia trebuie sa se lupte pentru a supravietui, dar si pentru a ajunge la destinatie cu bagajul lor. Filmul este o experienta plina de adrenalina, cu o distributie de staruri, inclusiv Brad Pitt, Sandra Bullock, Joey King si Aaron Taylor-Johnson.


4. Extraction 2


In acest nou film, Tyler Rake (Chris Hemsworth) este trimis in India pentru a salva fiica unui magnat al drogurilor. Filmul este o continuare la succesul de box-office din 2020, Extraction.5. John Wick: Chapter 4


In acest nou capitol al seriei, John Wick este pe fuga de Interpol, dupa ce a incalcat regulile Ordinului Asasinilor. Filmul este o continuare la succesul de box-office din 2019, John Wick: Chapter 3 - Parabellum.


6. Shazam! Fury of the Gods


Filmul il urmareste pe Shazam (Zachary Levi) in timp ce se confrunta cu doi zei antici, Hespera (Helen Mirren) si Kalypso (Lucy Liu). Filmul este o continuare la succesul de box-office din 2019, Shazam!


7. The Equalizer 3


In acest nou film, Robert McCall (Denzel Washington) se intoarce in rolul protectorului celor nevinovati. De data aceasta, este nevoit sa se confrunte cu mafia italiana.

11.274 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page