top of page

Trecutul intunecat al unui tata il prinde din urma in acest super film de actiune! (este pe Netflix)

"Nobody" este un film de actiune-thriller din 2021 regizat de Ilya Naishuller si scris de Derek Kolstad. Filmul il are in rolul principal pe Bob Odenkirk in calitate de Hutch Mansell, un tata suburban aparent obisnuit, care are un trecut misterios ca asasin guvernamental extrem de priceput. Filmul mai are in distributie pe Connie Nielsen, Christopher Lloyd si RZA in roluri secundare.

Actiunea filmului se invarte in jurul lui Hutch Mansell, un barbat obisnuit cu un job banal si o viata de familie linistita. Insa dupa ce este jefuit de doi infractori, Hutch refuza sa riposteze si incepe sa se simta tot mai frustrat de faptul ca nu poate sa-si apere familia. Mai tarziu, cand vede ca politia este incapabila sa ia masuri, Hutch isi reaminteste de trecutul sau violent si incepe sa actioneze pentru a-si proteja familia.

Bob Odenkirk livreaza o performanta impresionanta in rolul lui Hutch, aratand o latura diferita a talentului sau de actor, care il face cunoscut in special pentru comedii. Personajul sau are o dezvoltare interesanta pe parcursul filmului, incepand de la un barbat frustrat si dezamagit, pana la un razboinic fara mila.

Actiunea este bine orchestrata, oferind scene de lupta intense si violente, dar si momente de umor si autoironie. Filmul are o estetica retro, amintind de filmele de actiune din anii '80 si '90, iar coloana sonora contribuie la aceasta atmosfera.


"Nobody" este un film de actiune plin de adrenalina, care ofera o experienta cinematografica distractiva si satisfacatoare. Filmul este disponibil spre vizionare pe Netflix.


2.806 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page