top of page

Un film thriller extraordinar si tulburator, castigator de premiu Oscar, disponibil pe Netflix!

Lansat in decembrie 2020, "Promising Young Woman" este un film thriller dramatic care a starnit multa atentie si discutii la nivel mondial. Regizat de Emerald Fennell, cunoscuta si pentru rolul ei in serialul "The Crown", filmul a fost nominalizat la 5 premii Oscar, printre care si cel pentru cel mai bun film.

Povestea urmareste viata Cassandrei Thomas, o femeie tanara care isi lasa studiile de medicina in urma dupa ce prietena ei cea mai buna, Nina, este violata si apoi se sinucide. Cassandra decide sa-si faca dreptate singura si isi petrece noptile in cluburi, prefacandu-se ca este mult prea beteaga pentru a-si da seama de ceea ce se intampla in jurul ei. Ea isi asteapta apoi agresorii sa se apropie de ea, pentru ca apoi sa le arate ca nu sunt scuzati nici daca victima lor este o femeie beteaga si fara aparare.


Filmul abordeaza teme sensibile precum trauma si agresiunea sexuala


"Promising Young Woman" este un film puternic si tulburator care abordeaza subiecte precum trauma, justitie si raspunderea sociala. Emerald Fennell a reusit sa creeze o poveste captivanta, care schimba adesea intre umor si tensiune, si care aduce la viata personaje complexe si memorabile. Carey Mulligan, care interpreteaza rolul principal al Cassandrei, este absolut remarcabila in interpretarea sa, reusind sa transmita durere, furie si vulnerabilitate in acelasi timp.

Pe langa performantele sale deosebite, "Promising Young Woman" a fost apreciat pentru modul in care a abordat subiecte sensibile precum agresiunea sexuala, cultura agresiunii si nedreptatea sistemului de justitie. Filmul a reusit sa atraga atentia asupra unor probleme sociale importante si a reusit sa provoace publicul sa ia atitudine si sa ia parte la discutii si schimbari.

Promising Young Woman este un film captivant si provocator, care abordeaza subiecte importante si sensibile. Interpretarea remarcabila a lui Carey Mulligan, combinata cu povestea puternica si mesajul puternic, face din acest film o experienta de neuitat pentru cinefilii pasionati.


17.382 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page