top of page

Un serial de crima si psihologie fenomenal - tu l-ai vazut? Ps: disponibil pe Netflix!

Mindhunter este un serial american de crima, produs de David Fincher si Charlize Theron, bazat pe cartea cu acelasi nume a lui John E. Douglas si Mark Olshaker. Serialul a avut premiera pe platforma de streaming Netflix in octombrie 2017 si s-a bucurat de un mare succes, fiind laudat pentru realismul si profunzimea sa psihologica.

Actiunea se petrece in anii '70 si '80 si urmareste agentii FBI Holden Ford (interpretat de Jonathan Groff) si Bill Tench (interpretat de Holt McCallany) in timp ce ei dezvolta o noua metoda de profilare a criminalilor. Aceasta metoda implica interviuri complexe cu criminalii in serie si analiza comportamentului lor pentru a intelege motivatiile si modelele de comportament ale acestora. In timp ce agentii incearca sa-si puna in aplicare metoda, ei trebuie sa infrunte provocari majore atat din interiorul agentiei cat si in lupta lor cu criminalii periculosi.

Una dintre cele mai mari calitati ale serialului Mindhunter este modul in care acesta a fost realizat cu atentie la detalii. De la decoruri si costume, pana la muzica si machiaj, serialul reuseste sa creeze o atmosfera autentica a anilor '70 si '80. Dar poate cea mai importanta caracteristica a serialului este realismul sau psihologic. Personajele sunt complexe si bine dezvoltate, iar interactiunile dintre acestea ofera un profund studiu asupra naturii umane.


Disponibil pe Netflix!


Serialul reuseste sa exploreze cu indrazneala si inteligenta teme precum traumele din copilarie, sanatatea mentala si efectele pe care le pot avea ele asupra comportamentului uman. Serialul este disponibil spre vizionare pe Netflix!



13.151 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page