top of page

Un super film thriller spaniol pe care trebuie neaparat sa-l vezi, disponibil pe Netflix!

"Mirage" este un film thriller spaniol regizat de Oriol Paulo si lansat in 2018. Filmul urmareste povestea unei mame devotate, Vera Roy (interpretata de Adriana Ugarte), care descopera ca are abilitatea de a comunica cu un baiat care a murit cu 25 de ani in urma intr-un incendiu in acelasi bloc in care locuieste ea.

Vera isi da seama ca poate sa previna incendiul si sa salveze vieti, dar actiunile ei au efecte secundare neprevazute, iar lumea din jurul ei incepe sa se schimbe in moduri neasteptate. Cu ajutorul unui vecin, Vera incearca sa descopere adevarul despre trecutul ei si sa gaseasca o modalitate de a remedia schimbarile neasteptate din prezent.

Filmul este plin de intrigi si suspans, iar povestea se dezvaluie treptat in timp ce Vera incearca sa inteleaga ceea ce se intampla in jurul ei. Performantele actorilor sunt remarcabile, iar cinematografia este excelenta, captand in mod eficient emotiile personajelor si setand tonul pentru fiecare scena.

"Mirage" are o abordare inteligenta si inovatoare a unui subiect familiar, si anume schimbarile care pot aparea in lumea noastra daca am putea schimba evenimente din trecut. Filmul aduce o perspectiva noua si interesanta la acest subiect, si, de asemenea, abordeaza teme importante, cum ar fi iubirea, suferinta, familia si consecintele actiunilor noastre.

In concluzie, "Mirage" este un film thriller captivant si plin de emotie, care merita cu siguranta vazut. Cu o poveste interesanta, performante excelente ale actorilor si o cinematografie impresionanta, filmul este unul dintre cele mai bune filme spaniole din ultimii ani si va fi pe placul celor care cauta o experienta de vizionare incitanta. Filmul este disponibil pe Netflix!

37.504 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page