top of page

Urmareste cele mai apreciate filme premiate la Golden Globes - O selectie de top din toate genurile!

Golden Globe Awards este unul dintre cele mai prestigioase evenimente de premiere din industria filmului, recunoscand anual cele mai bune filme din diferite categorii. In cele ce urmeaza, vom explora topul filmelor castigatoare la Golden Globes in diferite genuri, pentru a va ajuta sa alegeti unul dintre cele mai bune filme de vizionat.


Drama - "The Revenant" (2015)


"The Revenant" este un film dramatic regizat de Alejandro G. Inarritu, care urmareste povestea unui vanator care este lasat de catre colegii sai sa moara dupa ce este atacat de un urs. Cu un cast de top, inclusiv Leonardo DiCaprio si Tom Hardy, filmul a castigat 3 premii Golden Globe in 2016 pentru cel mai bun film dramatic, cel mai bun regizor si cel mai bun actor intr-un film dramatic.


Comedie/Musical - "La La Land" (2016)


"La La Land" este o comedie muzicala romantica regizata de Damien Chazelle, care urmareste povestea unei actrite aspirante si a unui muzician de jazz care se indragostesc in Los Angeles. Filmul a primit 7 premii Golden Globe in 2017, inclusiv pentru cel mai bun film de comedie/musical, cel mai bun regizor si cea mai buna actrita intr-un film de comedie/musical pentru Emma Stone.



Actiune/Aventura - "The Lord of the Rings: The Return of the King" (2003)


"The Lord of the Rings: The Return of the King" este un film de actiune-aventura regizat de Peter Jackson, care este a treia parte din trilogia "The Lord of the Rings". Filmul a castigat 4 premii Golden Globe in 2004, inclusiv pentru cel mai bun film de actiune/aventura, cel mai bun regizor si cel mai bun scenariu.


Film strain - "Roma" (2018)


"Roma" este un film mexican regizat de Alfonso Cuaron, care urmareste povestea unei guvernante din anii '70 care lucreaza pentru o familie din clasa mijlocie din Ciudad de Mexico. Filmul a castigat 2 premii Golden Globe in 2019 pentru cel mai bun film strain si cel mai bun regizor, si a fost apreciat de critici si public pentru stilul sau artistic si povestea sa plina de umanitate.



Film de comedie - "The Grand Budapest Hotel" (2014)


"The Grand Budapest Hotel" este un film de comedie-drama regizat de Wes Anderson, cu Ralph Fiennes, Tony Revolori si Saoirse Ronan in rolurile principale. Filmul urmareste aventurile managerului hotelului, Monsieur Gustave H, si a portarului, Zero Moustafa, in perioada interbelica din Europa. "The Grand Budapest Hotel" a castigat premiul Golden Globe pentru cel mai bun film de comedie sau musical in 2015 si a fost aclamat de critici pentru stilul sau vizual distinctiv, povestea captivanta si distributia talentata. Este un film potrivit pentru toata familia si va fi apreciat de cei care apreciaza umorul sofisticat si povestile pline de aventuri.


1.560 afișări0 comentarii

Comentarios


Film sau Serial?

bottom of page