top of page

Va recomandam un super film de actiune cu Chris Hemsworth (Thor), disponibil pe Netflix!

Extraction este un film american de actiune din 2020, regizat de Sam Hargrave, cu Chris Hemsworth in rolul principal. Filmul spune povestea unui mercenar platit, Tyler Rake (Chris Hemsworth), care primeste misiunea de a-l salva pe fiul rapit al unui traficant de droguri din Bangladesh. Cu toate acestea, misiunea nu este deloc usoara, deoarece Tyler trebuie sa lupte impotriva unor inamici puternici si sa gaseasca o cale de a-si salva viata si viata baiatului.


Despre ce este vorba in film?


Filmul are o poveste simpla si plina de actiune, care il tine pe spectator la marginea scaunului in tot timpul filmului. Chris Hemsworth joaca un rol de exceptie ca mercenar puternic, dar cu o inima mare, care isi risca propria viata pentru a salva un copil nevinovat. Interpretarea lui Hemsworth este completata de o serie de cascadorii si scene de lupta uimitoare, care sunt executate cu maestrie.

In plus, Extraction prezinta si cateva scene frumoase din orasul Dhaka, Bangladesh, care adauga o nota autentica si interesanta filmului. Sam Hargrave, care a lucrat anterior ca coordonator de cascadorii la filmele Marvel, si-a adus expertiza in actiune si cinematografie la acest film, ceea ce a dus la o experienta de vizionare impresionanta.


Filmul este disponibil pe Netflix!


Extraction a fost un succes rasunator pe platforma de streaming Netflix, devenind unul dintre cele mai vizionate filme din istoria platformei. Acesta a fost bine primit si de catre criticii de film, care au laudat interpretarea lui Hemsworth si scenariul bine construit. In ansamblu, Extraction este un film de actiune captivant, care va fi pe placul iubitorilor de gen si nu numai.


5.255 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page