top of page

Va recomandam un super film de actiune din 2022, disponibil pe HBO, cu Brad Pitt in rol principal!

"Bullet Train" este un film american de actiune si suspans, regizat de David Leitch, cunoscut pentru filmele "John Wick" si "Atomic Blonde". Filmul este inspirat de romanul japonez "Maria Beetle" de Kotaro Isaka si urmareste un grup de criminali care se intalnesc in acelasi tren cu destinatia Tokyo.

Distributia impresionanta a filmului include nume mari precum Brad Pitt, Sandra Bullock, Joey King, Aaron Taylor-Johnson si Hiroyuki Sanada.


Despre ce este vorba in film?


Povestea filmului se concentreaza pe un grup de asasini care calatoresc impreuna intr-un tren de mare viteza, denumit "Bullet Train", catre Tokyo. Fiecare dintre ei are propriul lor motiv pentru a fi acolo, dar odata ajunsi la destinatie, se dezvaluie ca toti au aceeasi tinta: unul dintre pasagerii trenului, care se pare ca detine un secret periculos.

Filmul livreaza multa actiune si tensiune, deoarece fiecare personaj este pus intr-o situatie periculoasa in care trebuie sa lupte pentru propria viata, dar si pentru a-si indeplini misiunea. Pe langa actiunea incendiara si secventele de lupta impresionante, filmul dezvaluie si o poveste interesanta si un mister intrigant.


Disponibil pe HBO Max!


Filmul este unul pe care orice iubitor de productii de actiune trebuie sa-l vada. In plus, acesta este disponibil spre vizionare pe celebra platforma de filme HBO Max!


13.223 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page