top of page

3 Filme bune pe care le abia asteptam sa le vedem la finalul anului 2023! Tie care iti place?

Anul 2023 a fost un an plin de filme captivante si remarcabile, care au provocat reactii entuziaste din partea cinefililor din intreaga lume. Cu toate ca au fost lansate multe productii de exceptie, se pare ca cele din ultima parte a anului sunt cele care au starnit cel mai mult interes. Cu nerabdare asteptam sa vedem trei filme pe finalul anului 2023, care promit sa fie un festin cinematografic. Haide sa le descoperim impreuna!


The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (17 Noiembrie 2023)

Actiune, Aventura, Drama


Coriolanus Snow devine mentorul si dezvolta sentimente pentru tributul feminin din Districtul 12 in timpul celui de-a zecea editie a Jocurilor Foamei.


Napoleon (22 Noiembrie 2023)

Actiune, Aventura, Biografie


Filmul ofera o privire personala asupra originilor lui Napoleon Bonaparte si a ascensiunii sale rapide si nemiloase la statutul de imparat, vazuta prin prisma relatiei sale tulburate si adesea volatile cu sosia sa si unica sa dragoste, Josephine.


Wonka (15 Decembrie 2023)

Aventura, Familie


Bazat pe personajul extraordinar din centrul povestii "Charlie si Fabrica de Ciocolata", "Wonka" relateaza povestea minunata a celui mai mare inventator, magician si producator de ciocolata din lume si cum a devenit el iubitul personaj Willy Wonka pe care il cunoastem astazi. Timothée Chalamet va juca rolul principal in acest film pe care il asteptam cu nerabdare!


2.653 afișări0 comentarii

Film sau Serial?

bottom of page