top of page

3 super filme de vazut la TV in acest weekend! (12-14 Mai 2023)

Avem si in acest weekend niste super filme la TV, daca nu ai chef sa cauti neincetat cel mai bun film pe Netflix, HBO Max, etc. Asadar, mai jos regaseste 3 recomandari de super filme, pentru vineri, sambata si duminica. Sa incepem.


Vineri: The Hummingbird Project (2019) - IMDB 6.2

20:30, Pro Cinema


Drama, Thriller


Un cuplu de traderi lupta impotriva fostului lor sef in incercarea de a face milioane intr-o afacere cu cabluri de fibra optica. Un film super bun cu Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgard si Salma Hayek in rolurile principale.


Sambata: The Fountain (2006) - IMDB 7.2

20:00, TV1000


Drama, Mister


"The Fountain" este un film dramatic plin de mister din 2006, regizat de Darren Aronofsky, care ii are in rolurile principale pe Hugh Jackman si Rachel Weisz.

Filmul spune povestea a trei personaje principale: Tom, un cercetator medical in cautarea unei solutii pentru a salva viata sotiei sale bolnave de cancer, Izzi, o scriitoare care incearca sa-si finalizeze cartea si care in acelasi timp se confrunta cu propria mortalitate, si un calugar spaniol din secolul al XVI-lea, care calatoreste in America Centrala in cautarea legendarului Copac al Vietii.


Duminica: Adaptation (2002) - IMDB 7.7

22:35, TVR 2


Drama, Comedie


Film castigator al unui premiu Oscar cu Nicolas Cage si Meryl Streep in rolurile principale. Un scenarist indragostit devine disperat in timp ce incearca si nu reuseste sa adapteze capodopera „Hotul de orhidee” de Susan Orlean pe marele ecran.


1.916 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page