top of page

5 Filme horror excelente, mai putin cunoscute, pe care orice fan al genului trebuie sa le vada!

Filmele horror sunt un gen de film care se concentreaza pe a crea senzatii de frica, anxietate si teroare. Aceste filme implica, de obicei, prezentarea unor evenimente supranaturale sau neobisnuite, precum fantome, monstri sau evenimente sinistre, precum crime si violenta.

Filmele horror sunt populare in intreaga lume si au devenit un gen de film distinct, cu o baza imensa de fani dedicati. Aceste filme pot fi utilizate si ca instrumente de analiza socio-culturala, deoarece reflecta anxietatile si fricile specifice unui moment dat in timp. Mai jos regasiti 5 filme horror excelente, mai putin cunoscute pe care orice fan al genului trebuie sa le vada!



From Hell (2001) - IMDB 6.7

Horror, Mister, Thriller


In Londra din epoca victoriana, un detectiv de politie cu abilitati paranormale investigheaza crimele lui Jack Spintecatorul. Un film excelent cu Johnny Depp in rol principal.


The Eye (2008) - IMDB 5.4

Horror, Mister


Violonista Sydney Wells a orbit dupa ce a fost accidental ranita de sora ei Helen cand avea cinci ani. Ea se supune unui transplant de cornee si, in timp ce isi revine dupa operatie, isi da seama ca incepe sa vada oameni morti. Nu va luati dupa nota IMDB, este un film excelent, cu Jessica Alba in rol principal!



The Ruins (2008) - IMDB 5.9

Horror, Thriller


O vacanța relaxanta ia o intorsatura terifianta atunci cand un grup de prieteni se imbarca intr-o aventura in interiorul junglei, unde ceva extrem de rau traieste printre ruine.


The Strangers (2008) - IMDB 6.1

Horror, Thriller, Mister


Un film super bun cu Liv Tyler in rol principal. Un cuplu tanar care sta intr-o casa de vacanta izolata este terorizat de trei atacatori necunoscuti.


What Lies Beneath (2000) - IMDB 6.6

Horror, Drama, Mister


Sotia unui cercetator universitar crede ca casa ei de pe malul lacului din Vermont este bantuita de o fantoma - sau ca isi pierde mintile. Harrison Ford si Michelle Pfeiffer joaca in acest horror psihologic care te va lasa cu gura cascata.


1.882 afișări0 comentarii

Film sau Serial?

bottom of page