top of page

5 Super filme de vazut la TV in acest weekend! (07.04-09.04)

Avem si in acest weekend niste super filme la TV, daca nu ai chef sa cauti neincetat cel mai bun film pe Netflix, HBO Max, etc. Asadar, mai jos regaseste 5 recomandari de super filme, pentru vineri, sambata si duminica. Sa incepem.


Vineri: The Magnificent Seven (2016) - IMDB 6.8

20:30, Antena 1


Actiune, Aventura


Sapte barbati inarmati, care provin dintr-o varietate de medii sunt reuniti de o tanara vaduva care are ca scop sa-si protejeze orasul de armata a unui industrias terifiant. Denzel Washington, Chris Pratt si Ethan Hawke joaca in rolurile principale.


Vineri: Jane Eyre (2011) - IMDB 7.3

20:30, Pro Cinema


Drama, Romantic


O guvernanta pisicoasa care il face angajatorul ei sa se indragosteasca de ea, descopera curand ca el ascunde un secret teribil. Film nominalizat la un premiu Oscar.


Sambata: We Bought a Zoo (2011) - IMDB 7.1

20:00, Film Now


Drama, Comedie, Familie


Povestea filmului se petrece in sudul Californiei, acolo unde un tata isi muta tanara familie la tara pentru a renova si redeschide o gradina zoologica aflata in pragul falimentului. Cu Matt Damon si Scarlett Johansson in rolurile principale.


Sambata: Spider-Man: Far From Home (2019) - IMDB 7.4

22:00, Pro Tv


Actiune, Aventura, Comedie


Cine spune ca Spider-Man nu merita o vacanta? Un film Spider-Man cu Tom Holland in rol principal care ne duce prin zone iconice din Franta, Italia, Cehia, Anglia, Spania, in care bineinteles actiunea este la superlativ. Un film excelent care intercaleaza evenimentele din filmul Avengers: Endgame. Povestea: In urma evenimentelor din Avengers: Endgame (2019), Spider-Man trebuie sa faca un pas inainte pentru a elimina noi amenintari intr-o lume care s-a schimbat pentru totdeauna.


Duminica: Manchester by the Sea (2016) - IMDB 7.8

20:30, Pro Cinema


Drama


Film castigator al doua premii Oscar! Unui unchi deprimat i se cere sa aiba grija de nepotul sau adolescent dupa ce tatal baiatului moare. Un film in care Casey Affleck face un rol exceptional, pentru care a castigat de altfel si Oscarul.


2.151 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page