top of page

7 Filme cu batai si arte martiale, disponibile pe Netflix!

Daca si tu esti fan seria Mortal Kombat sau iti plac filmele in care actiune se reduce la o competitie de arte martiale sau pur si simplu iti plac filmele cu batai, atunci te invitam sa citesti acest articol scurt - 5 filme cu batai disponibile pe Netflix. Sa incepem.


The Night Comes for Us (2018) - IMDB 6.9

Actiune, Thriller


The Night Comes for Us este un film de actiune indonezian, scris si regizat de Timo Tjahjanto. Filmul se bazeaza pe un criminal (Taslim) care decide sa renunte la vechea sa viata de ucigas pentru a salva o tanara.


The Raid 2 (2014) - IMDB 7.9

Actiune, Crima, Thriller


Desi prima parte (un film excelent) nu este disponibila pe Netflix, puteti viziona fara probleme aceasta a doua parte. La doar scurt timp dupa primul raid, Rama merge sub acoperire cu banditii din Jakarta si planuieste sa doboare sindicatul si sa descopere coruptia din cadrul fortei sale de politie.


Boyka: Undisputed (2016) - IMDB 6.9

Actiune, Sport, Drama


Boyka (Scott Adkins) ucide accidental un adversar din ring, fortandu-l sa puna la indoiala tot ce credea despre sportul practicat. Cand afla ca vaduva adversarului sau are probleme, el devine "campionul" ei intr-o serie de lupte aparent imposibil de castigat.


Ninja Assassin (2009) - IMDB 6.3

Actiune, Thriller


Un tanar ninja intoarce spatele casei care l-a crescut, ducand la o confruntare cu un coleg ninja din clan. Un film de super actiune, cum rar am vazut - si foarte sangeros. Un film care te va tine lipit de canapea pana la final.


The Karate Kid (1984) - IMDB 7.3

Actiune, Drama


Un maestru de arte martiale accepta sa predea karate unui adolescent. Un film clasic pentru cinematografia internationala, nominalizat la 1 premiu Oscar. De fapt, cine nu-l stie pe Daniel-San?


Headshot (2016) - IMDB 6.3

Actiune, Drama, Thriller


Specialistul in arte martiale si actorul Iko Uwais joaca rolul unui tanar care ajunge cumva la mal, un amnezic cu o rana grava la cap al carui trecut revine sa-l bantuie la scurt timp dupa ce a fost ingrijit de un tanar medic. Urmeaza multa violenta.


Man Of Tai Chi (2013) - IMDB 6.0

Actiune, Drama


Abilitatile de neegalat in arta Tai Chi ale unui tanar artist martial il aduc intr-un club de lupta interlop extrem de profitabil. Cu Keanu Reeves in rol principal.


7.069 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page