top of page

Care este serialul cu cea mai mare nota pe IMDB?

Bineinteles ca exista un top pentru orice. Dar mai mult decat atat, exista un top al serialelor tv pe IMDB, votat de sute de mii de oameni si recenzori/critici de filme. Hai sa vedem care este topul serialelor cu cea mai mare nota pe IMDB. Merita oare aceste note? In plus, vezi la final care este topul primelor 10 seriale!1. Seria Planet Earth II - IMDB: 9.5


Documentarul despre planeta, narat de celebra voce David Attenborough revine cu partea II, cotata cu fabuloasa nota de 9.5 primita in urma a peste 114.000 de voturi. Prima parte este si ea in acest top, chiar pe locul 3!!! Say woooot? Cred ca ar fi cazul sa ma uit la acest serial-documentar.2. Breaking Bad - IMDB: 9.5

Cel mai popular serial din lume in prezent. Daca nu l-ai vazut esti probabil unul dintre cei 20-25 de oameni de pe planeta asta. Glumesc...nu glumesc. Daca nu l-ai vazut, e momentul sa-l incepi. Povestea: Un profesor de chimie de liceu diagnosticat cu cancer pulmonar inoperabil se "orienteaza" (ahahaha, se orienteaza auzi) catre fabricarea si vanzarea de metamfetamina pentru a-si asigura viitorul familiei sale.


3. Planet Earth I - IMDB: 9.4


Cum ziceam mai sus, planet earth fura 2 locuri extrem de importante in acest top.4. Band of Brothers - IMDB: 9.4


Povestea companiei a 101a divizie aeriana a armatei americane si misiunea lor in Europa in al doilea razboi mondial. Un serial excelent, cu o nota mai mult decat meritata.


5. Cernobil - IMDB: 9.4

In aprilie 1986, o explozie la centrala nucleara de la Cernobal din Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste devine una dintre cele mai grave catastrofe provocate de om din lume. Practic, povestea spusa in sfarsit cu mai putine ocolisuri si minciuni fata de varianta pe care au auzit-o parintii si bunicii nostri live. Un serial exceptional pe care nu ai voie sa-l ratezi!
Top 10 cele mai bune seriale de pe IMDB


Voi ce spuneti? Care ar trebui sa fie top 10 dupa parerea voastra?

634 afișări1 comentariu

1 Comment


Sorin Dreyer
Sorin Dreyer
Jun 22, 2023

Unde este,,Game of Thrones ",,Vikings"si ,,Rome"?

Like

Film sau Serial?

bottom of page