top of page

Ce zici de un super thriller SF cu Jake Gyllenhaal si Ryan Reynolds, disponibil pe Netflix?

Filmul "Life" este un thriller SF lansat in 2017 si regizat de Daniel Espinosa. Povestea urmareste o echipa de cercetatori aflati la bordul Statiei Spatiale Internationale, care descopera o forma de viata extraterestra care se dovedeste a fi mult mai periculoasa decat si-au imaginat.


O distributie excelenta de actori


Actorii principali ai filmului sunt Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson si Ryan Reynolds. Gyllenhaal interpreteaza rolul medicului David Jordan, Ferguson joaca rolul biologului Miranda North, iar Reynolds il interpreteaza pe inginerul Roy Adams. Toti actorii au oferit interpretari remarcabile, care i-au ajutat sa creeze personaje credibile si convingatoare.


Povestea filmului te va tine in tensiune pana la final


Povestea "Life" este captivanta si plina de suspans, aducand un omagiu filmelor clasice de SF. Echipa de cercetatori se confrunta cu o amenintare mortala din partea creaturii extraterestre pe care o studiaza, iar situatia se agraveaza odata ce aceasta incepe sa se dezvolte si sa evolueze rapid. Regizorul Daniel Espinosa reuseste sa construiasca o atmosfera tensionata si infricosatoare, iar finalul surprinzator si neasteptat ii lasa pe spectatorii cu sufletul la gura.

Filmul a fost nominalizat la Premiile Saturn pentru cele mai bune efecte vizuale, iar acest lucru nu este surprinzator avand in vedere calitatea si impresionanta realizare a efectelor speciale. De asemenea, coloana sonora a filmului este un punct forte, iar muzica compusa de Jon Ekstrand se potriveste perfect cu atmosfera creata.

Life este un film SF bine realizat si plin de suspans, care a reusit sa impresioneze publicul si criticii deopotrivă. Interpretarile actorilor, povestea intriganta si efectele vizuale impresionante au facut ca acesta sa fie unul dintre cele mai apreciate filme SF din ultimii ani.


22.401 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page