top of page

De ce a ajuns "Teambuilding" sa fie un film atat de huiduit in mediul online?

Pentru cine a trait fara curent electric si internet in ultimul timp, Teambuilding este cel mai recent film de comedie romanesc produs de Matei Dima (Bromania), Cosmin Nedelcu (Micutzu) si Alex Cotet. Un film cu un titlu excelent, cu un potential descriptiv fantastic. Un film care il are pe Serban Pavlu in rol principal (care, by the way, joaca foarte bine considerand personajul interpretat). Deci, de ce a ajuns acest film sa fie atat de comentat si huiduit in mediul online?


Prea multe injuraturi?


Filmul nu se fereste de injuraturi. Are din plin - deci nu este un film pentru copii. Si sunt in mare parte injuraturi in momente amuzante din film, dar problema este ca sunt prea multe. Mult prea multe, deci filmul nu a mizat pe un umor subtil ci pe unul relativ agresiv.


Prea mult accent pe notiunea de sex in teambuilding?


Parca totul se invarte in jurul acestui lucru - relatiile sexuale dintre colegi in timpul teambuildingurilor. Nu era nicio problema daca acest subiect era complementar restul activitatilor ce se petrec intr-un teambuilding, dar parca devine la un moment dat lait motivul filmului.


Poate pentru ca nu au pus scena cu Micutzu si Serban Pavlu in film? (vezi mai jos clipul)


O scena care a facut furori pe internet, este totodata si una care nu "a mai avut loc" in film. O scena excelenta, amuzanta, cu un Serban Pavlu excelent. O scena care trebuia sa apara in film, chiar daca promova consumul de substante interzise.


Anumite scene jucate slab?


Nu suntem actori, regizori sau experti in arta teatrala, dar ne putem da seama si noi (chiar si ca simpli spectatori si entuziasti de filme) cand anumite scene sunt jucate prost. Ai acel sentiment "cringe" care te patrunde si vrei ca scena respectiva sa se termine mai repede.


Au promovat prea mult consumul de substante ilegale?


Am spus-o si o repetam: nu este un film pentru copii. Cu toate acestea, parca promoveaza prea mult consumul de substante - si nu doar asta, ci o face intr-un mod in care iti da de inteles ca "asta e solutia" pentru problemele tale :)


Parerea noastra despre "Teambuilding"


Prea multe injuraturi? Da. Prea putin umor cult? Da, dar vorbim despre teambuilding, nu e nimic cult aici. Prea mult promovata notiunea de sex in teambuilding? Da. Prea multa "iarba"? Da din nou.

sursa foto: facebook Cristi Pulhac


Desi nu poate candida la "oscarurile" de film romanesc, Teambuilding este cu siguranta un film la care te poti relaxa si chiar si rade, intr-o dupa-amiaza ploioasa de duminica sau in timpul saptamanii daca n-ai chef de munca. Un film decent (din punctul nostru de vedere), indiferent de ce ar spune extremistii.


Citeste si:
304 afișări0 comentarii

Comentarios


Film sau Serial?

bottom of page