top of page

De ce ar trebui ca totii fanii filmelor thriller sa vada "Lucky Number Slevin"?

"Lucky Number Slevin" este un film de thriller de super actiune lansat in 2006, regizat de Paul McGuigan, cu actori precum Josh Hartnett, Lucy Liu, Morgan Freeman si Ben Kingsley.

Filmul prezinta povestea unui tanar pe nume Slevin (Josh Hartnett), care ajunge in New York si isi gaseste casa ocupata. Este confundat cu altcineva si este batut si rapit de doi gangsteri rivali, The Boss (Morgan Freeman) si The Rabbi (Ben Kingsley). In timp ce incearca sa-si clarifice situatia, Slevin este atras intr-un joc periculos de razbunare si coruptie. Personajul Lucy Liu, Lindsey, joaca rolul unei vecine care ii ofera ajutor lui Slevin. Ea este studenta la matematica si il ajuta pe Slevin sa inteleaga legatura dintre toate evenimentele care au loc in jurul lui.


Stil inconfundabil regizoral si actori de top!


Un aspect interesant al filmului este utilizarea tehnicii de "flashback" pentru a dezvalui motivele si actiunile personajelor. De asemenea, exista numeroase surprize si rasturnari de situație care tin spectatorul in suspans. Un alt aspect remarcabil este jocul actoricesc al celor doi antagonisti, Morgan Freeman si Ben Kingsley, care isi aduc contributia la crearea unei atmosfere intunecate si tensionate.


Ce zic criticii?


Cu toate acestea, unii critici au afirmat ca povestea este prea complexa si ca finalul este prea previzibil. Cu toate acestea, filmul a fost laudat pentru stilul sau distinctiv si pentru performanțele actorilor.


Concluzia noastra


In concluzie, "Lucky Number Slevin" este un film cu un scenariu foarte inteligent si intrigant, cu o distribuție puternica de actori si un stil diferit. Daca sunteți un fan al filmelor de acest gen, trebuie neaparat sa va faceti timp sa il vedeti.


Citeste si:

1.930 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page