top of page

De ce trebuie sa vezi acest film thriller SF super bun, disponibil pe HBO Max?

"A Cure for Wellness" este un film SF din 2016, regizat de Gore Verbinski. Filmul urmareste povestea unui director tanar, Lockhart (Dane DeHaan), care este trimis intr-un sanatoriu elvetian de catre compania sa pentru a-l aduce inapoi pe seful lor, care refuza sa revina la munca. Lockhart ajunge acolo si incepe sa descopere lucruri ciudate despre sanatoriul izolat si sa puna intrebari cu privire la tratamentul pacientilor. Filmul este disponibil spre vizionare pe HBO Max.


Poveste excelenta si atmosfera tensionata pe toata durata filmului!


Ambianta filmului este misterioasa si infricosatoare, iar decorurile si sunetul sunt impecabile. Sanatoriul elvetian in care are loc actiunea este captivant si contribuie la o senzatie de nevoia de a descoperi ce se intampla cu adevarat acolo. Vizualurile impresionante si secventele de vis, care sunt frumoase si in acelasi timp infricosatoare, sunt un alt element cheie al filmului.

Performantele actorilor sunt excelente, in special cea a lui Dane DeHaan, care interpreteaza personajul principal cu o emotie puternica si o determinare intensa. Mia Goth si Jason Isaacs completeaza distributia cu interpretari puternice si convingatoare. Pe langa toate acestea, "A Cure for Wellness" are si o poveste complexa si plina de surprize, care iti atrage atentia pana la final. La baza filmului se afla o critica a societatii moderne si a obsesiei noastre cu sanatatea si frumusetea, care adesea ascunde coruptie si manipulare. Filmul ne pune sa ne gandim la intrebarea daca meritam sa fim "vindecati", sau daca trebuie sa acceptam partile noastre "defecte" si sa traim cu ele.
Criticat dar si extrem de indragit in acelasi timp


Cu toate acestea, filmul a primit pareri impartite la lansare si a fost criticat de unii pentru ritmul sau lent si pentru finalul sau enigmatic. Chiar si asa, "A Cure for Wellness" ramane un film fascinant si profund, care merita cu siguranta vizionat de catre cei interesati de SF si de filmele care te pun sa gandesti.


9.359 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page