top of page

Emily in Paris - Sezonul 3: Cand apare, unde il poti vedea + trailerul oficial aici!

Cu fiecare zi care trece ne apropiem putin cate putin de premiera sezonului 3 a serialului Emily In Paris. In ciuda sau poate datorita povestii super-simplificate si a cliseelor de comedie, Emily in Paris ne-a captat inimile chiar din primul sezon.

Serialul este usor de vizionat si destul de rapid de urmarit, datorita episoadelor scurte si formatului previzibil in anumite privinte, dar totusi capabil sa surprinda in multe altele. Potrivit Netflix, abonatii au vizionat sezonul 2 timp de 280 de milioane de ore cumulate in primele patru saptamani de la lansare, facandu-l cel mai popular serial de comedie original al serviciului de streaming.


Cand apare sezonul 3 din Emily in Paris?


Sezonul 3 din Emily In Paris va avea premiera pe 21 Decembrie 2022 (contrar posterului oficial pe care este trecut 22 Decembrie), tocmai la timp pentru a-l urmari in perioada Craciunului. Sezonul 1 din Emily in Paris a avut premiera in Octombrie 2020, in timp ce sezonul 2 a avut data de lansare in Decembrie 2021. Productia celei de-a treia editii a inceput in iunie 2022, aaa ca aceasta data rapida de lansare este o surpriza extrem de placuta.Unde puteti viziona sezonul 3 din Emily in Paris?


Asa cum ne-am obisnuit deja, Emily in Paris este un serial original Netflix, astfel ca nu il vei putea viziona in alta parte decat pe renumita platforma.


Vezi trailerul oficial aici!


61 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

留言


Film sau Serial?

bottom of page