top of page

Filme 2024: Top 13 cele mai bune filme de actiune ce apar in 2024!

Un nou an in care universul cinematografic se pregateste sa fie zguduit de o avalansa de filme de actiune. De la cascadorii spectaculoase la intrigi pline de adrenalina, anul 2024 promite sa fie unul epic pentru iubitorii genului; de la filme precum Ballerina (film alternativ din universul John Wick) pana la ultimul film al lui Ryan Gosling si Emily Blunt - The Fall Guy. Haideti sa le descoperim pe toate impreuna!




Argylle (din 2 Februarie)

Actiune, Thriller


Un romancier spion introvertit este atras de activitățile unui sindicat subteran sinistru. Cu Henry Cavill in rol principal!



Madame Web (din 14 Februarie)

Actiune, Aventura, SF


Cassandra Webb este un paramedic din New York care începe să dea semne de clarviziune. Forțată să se confrunte cu revelațiile despre trecutul ei, ea trebuie să protejeze trei tinere de un adversar misterios care le vrea moartea.




Dune: Part Two (din 1 Martie)

Actiune, Aventura, SF


Paul Atreides se unește cu Chani și Fremen în timp ce caută răzbunare împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia.



Kung Fu Panda 4 (din 8 Martie)

Actiune, Animatie, Aventura


Deja o serie legendara in zona animatiilor, perfecte atat pentru adulti cat si pentru cei mici, Kung Fu Panda 4 este un titlu de neratat. După ce Po este selectat pentru a deveni Liderul Spiritual al Văii Păcii, el trebuie să găsească și să antreneze un nou Războinic Dragon, în timp ce o vrăjitoare rea intenționează să-i cheme din nou pe toți ticăloșii maeștri pe care Po i-a învins în tărâmul spiritelor.




The Fall Guy (din 3 Mai)

Actiune, Comedie


Colt Seavers este un cascador care a părăsit afacerea cu un an mai in urma pentru a se concentra atât pe sănătatea sa fizică, cât și pe cea mentală. El a fost recrutat din nou în serviciu când vedeta unui film de studio cu mega buget, care este regizat de fosta sa, dispare.



Furiosa (din 24 Mai)

Actiune, Aventura, SF


Ohh, ce film...suntem extrem de entuziasmati sa aflam ce facea Furiosa inainte de era Mad Max! Filmul spune povestea originii războinicei renegate Furiosa înainte de întâlnirea și formarea ei cu Mad Max.



Kingdom of The Planet of The Apes (din 24 Mai)

Actiune, SF


La mulți ani după domnia lui Caesar, o maimuță tânără pleacă într-o călătorie care îl va face să pună la îndoială tot ceea ce a fost învățat despre trecut și să facă alegeri care vor defini un viitor atât pentru maimuțe, cât și pentru oameni. Acesta este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului (opinie: echipa CFV).




Ballerina (din 7 Iunie)

Actiune, Thriller


Daca ti-a placut seria John Wick, nu ai cum sa ratezi acest film. Este o versiune alternativa cu protagonist feminin la celebra serie anterior amintita. Si unde mai pui ca in rolul principal o avem pe nimeni alta decat Ana de Armas! Povestea: O tânără asasină caută să se răzbune împotriva oamenilor care i-au ucis familia.



Deadpool 3 (din 26 Iulie)

Actiune, Comedie, SF


Super actiune, super comedie si de acum...il avem si pe Wolverine! Dupa 6 ani de la ultimul film Deadpool, Ryan Reynolds si Hugh Jackman isi unesc fortele pentru a lupta impotriva raului...sau cel putin asa credem. Oricum ar fi, acest nou film este mega asteptat si speram sa nu ne dezamageasca!




Borderlands (din 9 August)

Actiune, Comedie, SF


Un lungmetraj bazat pe popularul joc video plasat pe planeta fictivă abandonată Pandora, unde oamenii caută o relicvă misterioasă.



Transformers One (din 13 Septembrie)

Actiune, SF


O poveste plasată pe Cybertron, casa atât a Autoboților, cât și a Decepticonilor. Filmul se va concentra pe relația dintre Optimus Prime și Megatron. In rolurile principale ii vom avea pe Scarlett Johansson, Jon Hamm si Chris Hemsworth!




Venom 3 (din 8 Noiembrie)

Actiune, Aventura, SF


Avem deja doua filme decente, deci ce poate sa mai aduca in franciza Venom si un al treilea? Pai, in primul rand, echipei Venom i se alatura actorii Juno Temple si Chiwetel Ejiofor. Abia asteptam acest film, noi fiind mari fani ai acestui gen si in mod special a benzilor desenate din anii 90 cu Venom.



Gladiator 2 (din 22 Noiembrie)

Actiune, Aventura, Drama


O misiune extrem de dificila are regizorul Ridley Scott: sa ajunga cel putin la performanta primului film - un film legendar, intrat si ramas in analele cinematografiei mondiale. Un filme de referinta, o adevarata legenda, un Russel Crowe exceptional. Sa vedem daca va fi posibil. Povestea: Filmul il urmează pe Lucius, fiul iubitei lui Maximus, Lucilla, după moartea acestuia.




filme bune, filme 2024, filme bune 2024, top filme 2024, top filme, filme actiune 2024, actiune 2024, cele mai bune filme de actiune, cele mai bune filme, ce film vedem in 2024, film 2024

Film sau Serial?

bottom of page