top of page

Filme bune: Top 8 cele mai bune filme germane, pe care trebuie sa le vezi acum!

În lumea cinematografiei, Germania a oferit lumii un bogat mozaic de producții captivante, reprezentând o gamă largă de genuri și teme. În acest articol, vom călători prin peisajul cinematografic german și vom aduce în prim-plan cele mai remarcabile 8 filme apărute după anul 2000.
Das Leben der Anderen (The Lives of Others) - 8.4 (2006)

Dramă/Thriller


În Germania de Est, în 1984, un ofițer de securitate devine tot mai implicat în viața unui cuplu de scriitori, provocând conflicte morale în timp ce descoperă adevărul.Good Bye Lenin! - 7.7 (2003)

Comedie/Dramă


Un băiat face tot posibilul să ascundă colapsul regimului comunist pentru mama sa, revenită din comă într-o Germanie de Est în schimbare.
Victoria - 7.6 (2015)

Acțiune/Crimă/Dramă


O tânără spaniolă în Berlin se implică într-un joc periculos cu patru bărbați, aducând-o în lumea interlopă a orașului.Oh Boy (A Coffee in Berlin) - 7.4 (2012)

Comedie/Dramă


Un tânăr deranjat de lipsa de direcție în viața sa, traversează Berlinul într-o zi plină de întâmplări comice și semnificative.Der Untergang (Downfall) - 8.2 (2004)

Biografie/Dramă/Istoric


O privire asupra ultimelor zile ale lui Adolf Hitler în Berlin, prin ochii secretarei sale, Traudl Junge.
Die Welle (The Wave) - 7.6 (2008)

Dramă/Thriller


Bazat pe o poveste reală, un profesor încearcă să demonstreze elevilor săi cum funcționează un regim totalitar, dar experimentul ia o turnură periculoasă.Gegen die Wand (Head-On) - 7.8 (2004)

Dramă/Romantic


Cu intenția de a se elibera de restricțiile stricte ale familiei, o tânără care simte impulsul de suicid stabilește un mariaj de conveniență cu o persoana în vârstă de 40 de ani, un act care va duce la consecinte terifiante.
Das Experiment (The Experiment) - 7.7 (2001)

Dramă/Thriller


Un experiment social explorează efectele psihologice ale puterii și controlului, ducând la consecințe neașteptate.

Filme bune / Top Filme / Cele mai bune filme / Filme nemtesti / Filme germane / Top 10 filme

7.544 afișări0 comentarii

Comentarii


Film sau Serial?

bottom of page