top of page

Iti plac filmele SF? Atunci nu trebuie sa ratezi acest film excelent mai putin popular!

Filmele science fiction sunt o categorie populara de filme care se concentreaza pe teme futuriste si tehnologice. Acestea au o baza in realitate, dar aduc in joc elemente fantastice si imaginate pentru a crea lumi si situatii care nu au fost inca experimentate. Mai jos regasiti o super recomandare de film SF!


The Man From Earth (2007) - IMDB 7.9


"The Man from Earth" este un film science-fiction din 2007, regizat de Richard Schenkman. Filmul a fost scris de scenaristul Jerome Bixby, care a scris si alte filme science-fiction remarcabile, cum ar fi "Star Trek".


Despre ce este vorba in film?


Actiunea filmului se desfasoara intr-o singura noapte si se concentreaza pe personajul principal, John Oldman, interpretat de actorul John Billingsley. John Oldman este un profesor de istorie care se pregateste sa paraseasca orasul pentru a incepe o viata noua. Inainte de a pleca, el se intalneste cu colegii sai de munca pentru o petrecere de despartire. Pe parcursul serii, John le dezvaluie colegilor sai o poveste uimitoare - el afirma ca este un om in varsta de 14.000 de ani.


Va recomandam cu drag acest film SF excelent! Vizionare placuta!18.732 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page