top of page

Mad Max: The Wasteland - Cand apare si despre ce e vorba in noul film?

Asta da articol! Cine este entuziasmat de noul Mad Max?


Nici nu trebuie sa fii fan al seriei - nici macar fan al lui Tom Hardy. Avand in vedere succesul ultimelor filme, cu siguranta si acesta va fi un hit la cinema. Filmul este regizat de George Miller dupa un scenariu de Nick Lathouris si George Miller. Este a cincea intrare din franciza Mad Max si o continuare directa a filmului Mad Max: Fury Road.


Cine va juca in noul film?


In martie 2015, Tom Hardy a dezvaluit, in timpul unui interviu pentru revista Esquire, ca a fost convocat sa joace in alte trei filme Mad Max dupa Fury Road. In mai 2015, Miller a spus pentru publicatia Wired ca daca Mad Max Fury Road va avea succes, celelalte doua filme vor intra in productie - deci vom mai avea inca un film in afara de The Wasteland. Alti actori sunt in curs de confirmare, deci nu putem garanta si nici sa-i numim aici ca fiind sigur ca vor juca in noul film. Oricum, important era sa fie Hardy, nu?


Despre ce este vorba in Mad Max: The Wasteland?


Filmul va spune povestea petrecuta cu un an inainte de scena de deschidere a lui Max Max: Fury Road. The Wasteland va fi un film centrat pe Max - va fi incredibil de sumbru, potrivit lui Mark Sexton. Max va avea alaturi de el prolificul "bolid", V8 Interceptor.


Cand va fi lansat noul film?


Nu mai avem foarte mult de asteptat, data de lansare oficiala a noului film Mad Max fiind 23 Iunie 2023! Cine mai este entuziasmat?




479 afișări0 comentarii

Commentaires


Film sau Serial?

bottom of page