top of page

Nu trebuie sa ratezi acest film thailandez din 2023, disponibil pe Netflix!

Hunger este un film drama thailandez din 2023, regizat de Sitisiri Mongkolsiri si scris de Kongdej Jaturanrasamee. Filmul spune povestea lui Aoy, o femeie tanara care lucreaza in restaurantul familiei ei in Bangkok. Ea este un bucatar talentat, dar nu are ocazia sa-si demonstreze abilitatile.

Unul dintre clientii restaurantului este Chef Paul, un bucatar celebru care este in cautarea unui nou talent. El o invita pe Aoy sa se alature echipei sale de la restaurantul sau de lux, Hunger.

Aoy este socata de invitatie, dar este si incantata. Ea este hotarata sa-si dovedeasca valoarea si sa devina o bucatar de succes. La Hunger, Aoy este pusa la incercare de Chef Paul, care este un mentor dur si exigent. El o obliga sa munceasca din greu si sa invete rapid.

Aoy se confrunta, de asemenea, cu presiunea de a face parte dintr-o echipa de bucatari talentati. Ea trebuie sa-si gaseasca locul si sa se dovedeasca ca este la fel de buna ca ei.

In timp ce se lupta sa-si atinga obiectivele, Aoy incepe sa se indoiasca de sine. Ea se intreaba daca este cu adevarat buna pentru a fi un chef de succes.


Interpretarile


Chuchimon Chuengcharoensukying este excelenta in rolul lui Aoy. Ea reuseste sa transmita ambitia, pasiunea si sacrificiul personajului.

Nopachai Jayanama este, de asemenea, impresionant in rolul lui Chef Paul. El reuseste sa creeze un personaj complex si interesant, care este atat mentor, cat si adversar.


Regia si scenariul


Sitisiri Mongkolsiri regizeaza cu mana ferma filmul. Ea creeaza o atmosfera tensionata si captivanta, care se potriveste perfect cu subiectul filmului. Scenariul, scris de Kongdej Jaturanrasamee, este bine scris si captivant. Scenariul exploreaza teme precum ambitia, pasiunea si sacrificiul, intr-un mod care este atat realist, cat si emotionant.


Criticile


Hunger a primit recenzii pozitive de la critici. Unii critici au apreciat interpretarea lui Chuengcharoensukying, regia lui Mongkolsiri si scenariul. Hunger este un film bine realizat, care exploreaza teme profunde intr-un mod captivant. Filmul este recomandat fanilor dramelor, filmelor culinare si filmelor despre ambitie.


9.940 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page